Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ahol kutya van a lakásban...

Ahol kutya van a lakásban hogyan oldjátok meg h a baba a földön is legyen?

Figyelt kérdés
Nekünk mopszunk van akinek nagyon hullik a szőre.Hiába takarítok minden nap nem makulátlan a lakás.Hamarosan mászni fog a lányom így nem fog megmaradni azon a kis helyen ahova lepedőt rakok le.
2009. aug. 11. 09:04
1 2
 11/12 anonim válasza:

Szia!

Nekünk is mopink van, és embertelenül hullik a szőre. Én sajnos nagyon félek attól, hogy szőr megy a babám szájába és emiatt ajtóráccsal el vannak választva. A babaszobába és a nappaliba nem jöhet be a kutya. Könnyen elfogadta a helyzetet és mi több sétával játékkal szeretgetéssel kompenzáljuk nála. Én is naponta porszívózok és nekem is nem sokára kúszik mászik a babám.

2009. aug. 11. 12:04
 12/12 anonim ***** válasza:
68%

Szia

Nekem is van két kis szörhullatom. Imádom őket. Tudom hiba de ugy elkapattam őket hogy azt csinálnak amit akarnak. Mondjuk nem olyan rosszak. Na és most jön az a rész amiért aztán el lehet itélni... Velünk alszanak az ágyban. A babámat imádják, mindig ott akarnak lenni a közelében. A lánz kutyusom meg őrző védőt játszik, mindig oda fekszik mellé.

De én ugy voltam vele, hogy a terhességem alatt bitos megettem egy csomo kutyaszőrt(akármennyit is takaritottam), és mégis egészséges babám lett. És most sincs semmi baja. állandőóan szedem le róla a kutyaszőrt.De sztem semmi baja nem lesz, csak erősebb lesz az immunrendszere.

Jó babázást. pusy a kutyinak

2009. aug. 11. 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!