18 hónapos kislányom egy hete reggeltől estig hisztizik, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Segítsetek, kérlek! Eddig nagyon jól kezelhető kislányom, teljesen kifordult magából. Ha valami nem úgy van, ahogy Ő szeretné, hisztizik, földhöz vágja magát. Próbáltam sok mindent, elfordulok tőle, amíg nem hagyja abba...3/4 óra után is csinálja. Dühében tör-zúz. Itthon ilyet nem látott senkitől. Nagyon lelkiismeretfuradálom van, mert ma a kezem eljárt, már nem bírtam tovább.2012. okt. 30. 21:56
1/5 anonim válasza:
legyél következetes mindig mindenben.
ha valami nem az mindig legyen nem. ha valamit egyszer megengedtél neki akkor máskor is...
és hisztire nem igen hatásos a kéz eljárás, inkább lépd át és hagyd hisztizni
2/5 A kérdező kommentje:
A következetességgel nincs gond nálunk itthon...Drágám pontosan tudja, hogy mik a határok, mit nem szabad csinálni...és ezért direkt azt is csinálja.
2012. okt. 30. 22:39
3/5 anonim válasza:
Nálunk is ugyan ez a helyzet.Csak nálunk általában az utcán és a boltban jön elő.Ha nem arra megyünk amerre ő akar, akkor lefekszik a földre, és fel sem bírom szedni onnan, vagy ha felveszem elkezd ütni.Itthon jobb a helyzet, mert beteszem a szobába, és otthagyom.Sokszor nekem is elfogy a türelmem.Ezzel csak azt akarom mondani, hogy nem vagy egyedül, másnak is van ilyen gyereke, én csak abban bízom, hogy kinövik hamarosan.
4/5 BabaHanna válasza:
A kislányod valószínüleg most éli a dackorszakát.. sajnos ezzel nem nagyon tudnak a szülök mit kezdeni, körülbelül 16-18 hónapos korban kezdődik és 2 éves korig szokott tartani.
Itt talán találsz valami ami segit:) Kitartást!!!
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ és a bíztatást! Egyik nap teljesen nyugodt, kiegyensúlyozott, aztán kisördöggé változik...de kitartok! :-)
2012. nov. 1. 00:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!