Szerintetek kezdhetem a 4,5 hónapos babám hozzátáplálását?
Igen, kezdheted. Teljesen igaza van utolsónak. Én is inkább a gyümölcsöt adnám, mint a tápszert. Viszont a fél liter tejcsinek meg kell lennie 1 nap, ha ennyi nincs meg, akkor pótolni is kell sajna a tápszerrel.
Amúgy én is elkezdtem 4 hósan, pedig tejem is volt bőven, de a fiaat már érdekelték a gyümik, zöldségek :)
Inni is adj majd neki vizet.
Nyugodtan kezdheted, én is 4 hónapos korában kezdtem, pont ezért, mint Te, mert nem volt elég tejcsi.
Én a déli étkezés kiváltásával kezdtem, viszont nálunk az a második kaja, mert csak 4x eszik...későn kel :)
De a tízóraival kezdtem volna, ha máshogy van.
Nálunk sem ment a kóstoltatás, mert első nap almának a levét kóstolta, utána volt nálunk szopi. Másnap az almapépből kapott kb. 50 g-ot, hogy ne okozzon gondot. De harmadik nap már megevett egy teljes adagot.
Szóval én előbb etettem a péppel, utána volt a szopi, ha még igényelte...de nálunk hamar ment a kiváltás, mert szerette az új ízeket.
Én egyébként mivel ilyen hamar ment az étkezések kiváltása, amikor nem szopizott, akkor lefejtem a tejcsit, és azt kapta vacsira a szopi mellé, így nem kellett tápszerezni. Úgyhogy ezért nem bántam, hogy gyorsan haladtunk. De ha először szopiztatsz, utána adod a pépet, akkor nem fog ilyen gyorsan menni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!