4 honapos lesz 19 en a babam, es csak anyatejes, szopik, kezdhetem lassacskan a hozzataplalast, vagy meg raerek vele?
Szerintem bőven ráérsz még.
Esetleg kóstoltass, hogy szokja az új ízeket :)
Ha szívesen szopik, van elég tejed, akkor ráértek.
Én mindkét babámat 4 hónapos koráig tudtam szoptatni, a nagyot elkezdtem 4 hónaposan hozzátáplálni, ő már nézte a kajánkat, szívesen kanalazott, a kicsinél megvártam a 6 hónapot, ő abszolút nem nyitott a dologra.
Az én babám most 2hónapos,és a doktornő pont ma mondta hogy nála hamarabb elkell kezdeni a rostos gyümölcsök hozzátáplálását mert sajnos nagyon nehezen kakil.
Így nekem már 3-3,5hónaposan kezdenem kell.
Szóval ha neked van kedved ehez a "macerához" ártani nem ártasz majd vele,ő azt mondja minnél később kezdjük annál nehezebben fogadja majd el.
Erről nyilatkozni nem tudok mert ő az első babám,de a tanácsát megfogadom mindig.
Bébi ételt ne adj neki, kérlek :(
Ha már muszáj ilyen korán adni pluszban valamit (bár azt írod elég a tejed), akkor inkább készíts Neki te valamit!
Itt van Vida Ági babaszakácskönyve például:
De én változatlanul úgy gondolom, hogy elég lenne egyelőre kóstoltatni. Közel sem biztos, hogy a Babád készen áll a hozzátáplálásra (a fenti könyvben olvashatod a "jeleket")
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!