Anyukák! Most mi tévő legyek? Hogy nem ártok?
11 hós múlt a koraszülött kisfiam,de még nem ül fel magától,ülni tud ha felültetem,viszont már feláll és lépeget egyet-kettőt az ágyában,de a leülésre még nem érzett rá.
Na most nem is ez a bajom,hanem az,hogy már kinőtte a hordozót és autósülést szeretnénk neki venni.
Tehát a kérdésem,hogy attól,hogy még magától nem ül fel,attól már rakhatom autósülésbe?
Már annyira már nem pici,ugye nem ártok vele?
Vagy mégis mi tévő legyek?
Az én kis lányom 9 hónapos és most vettünk neki autós ülést a hordozó helyett.Még Ő sem tud magától felülni,de ez nem akadály
az autós ülést akkortól lehet használni,amikor már stabilan tartja a fejét és mellette,egyedül stabilan tud ülni.Szóval.hogy válaszoljak...nem ártasz neki.Sőt hidd el,hogy élvezni fogja,hogy kilát az ablakon!!!Csak a hirtelen fékezésekre figyeljetek oda.
Az elöttem szólónak.Az én lányom már 7 hónaposan kinötte a hordozót, én azon csodálkozok, hogy 11 hósan még hordozóban utazott.
szerintem dönthetős autósülésbe már nyugodtan beleteheted!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!