SOS. Akinek Top Rider SR9800 babakocsija van, hogyan kell összecsukni?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Vettem egy Top Rider sr9800 babakocsit, de egyszeruen nem emgy az osszecsukása.. már kezdek kiborulni :D Valaki segitene?2012. okt. 30. 14:45
11/19 anonim válasza:
Szia! Köszönöm, hogy jelentkeztél! Rakok ide egy linket, nekem ilyen babakocsim van, és egyszerűen nem találok kis gombot a nagy mellett. A tolókaron lévő gombnál kéne, hogy legyen, vagy az oldalsónál? Nagyon köszi, hogy segítesz!
12/19 anonim válasza:
tudsz a tolókarról feltölteni 1 képet?
13/19 anonim válasza:
az enyémről itt a kép
://kepfeltoltes.hu/view/130402/201304022956_www.kepfeltoltes.hug
15/19 anonim válasza:
nem jó linkem mindjárt újra töltöm
17/19 anonim válasza:
Köszi, megnéztem, az enyém más, küldöm a linket:
Szerintem akkor nem egyforma babakocsink van :(.
18/19 anonim válasza:
hátha jelentkezik a kérdező,neki sikerült összecsukni.Nincs leírás a babakocshoz?Youtube-n nézted,hátha van videó róla?
19/19 anonim válasza:
Van leírás, abban az szerepel, hogy nyomni kell a gombot a tolókaron, teljesen letolni a tolókart a minimális magasságba, majd az oldalán lévő gombbal kell rögzíteni. Elméletileg utána össze kéne csukódnia, de nem teszi :(. Mi használtan vettük, akkor mondták, hogy nehezen csukódik, de most mi egyáltalán nem tudjuk összecsukni, és akkor találtam ezt a kérdést itt, hátha sikerül valamire rájönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!