SOS. Akinek Top Rider SR9800 babakocsija van, hogyan kell összecsukni?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Vettem egy Top Rider sr9800 babakocsit, de egyszeruen nem emgy az osszecsukása.. már kezdek kiborulni :D Valaki segitene?2012. okt. 30. 14:45
1/19 anonim válasza:
Igaz nekem nem ilyen van,de ugyanilyen gomb van a tolókaron.A miénket azzal lehet összecsukni
2/19 A kérdező kommentje:
Igen, az nekem is egyertelmu hogy a gombal kell :DD Csak akarhogy nyomkodom probálkozok nem csinal semmit :D
2012. okt. 30. 14:55
3/19 anonim válasza:
Ha ez vigasztal, én sem tudom összecsukni a párom szokta :D
4/19 A kérdező kommentje:
Úristen :D:D Akkor nem csak én vagyok így... de neked még jó hogy legalabb a parod összetudja :D Nekem még ő se tudja.. :D:D es ez igy nem lesz jó hogy sose tudjuk majd összecsukni :(:D
2012. okt. 30. 15:23
6/19 anonim válasza:
na most megpróbáltam egyedül.A miénken van a nagy gomb mellett 1 kicsi is.Egyszere nem bírom benyomni a kettőt elméletileg úgy kellene.Először benyomtam a kicsit,utána összebírtam a nagy gombbal.
7/19 A kérdező kommentje:
HURRRRRRRÁÁÁÁÁ sikerült. :DDD Köszi szépen :D:d alig várom hazaérjen párom aztán felidegesitsem hogy en mar tudom hogy kell :D:DD hahaa kösszi szépen mégegyszer!!
2012. okt. 30. 15:32
9/19 anonim válasza:
Sziasztok! Nekem is ilyen babakocsim van és én a leírtak alapján sem tudom összecsukni, tudnátok segíteni? Egy gomb van a tolókaron és egy oldalt a vázon, ezeket nyomom és próbálom összecsukni, de nem megy. Légyszi, segítsetek, hol van az a kis gomb, amiről beszéltetek? Köszönöm!!!
10/19 anonim válasza:
Szia!Én adtam a tanácsot. A nagy gomb mellett van a kicsi is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!