Nem korai a mászás? 5 és fél hós.
Kedves kérdező,
azt nem tudom megmondani, hogy mikor fog elindulni, mert minden gyerek más.
Nekem ikreim vannak.
Először úgy állt fel az egyikük (pont láttuk), hogy a kanapé háta mögött volt a rácsos járóka. A kanapé háttámlájon volt valami, ami kellett neki, és felhúzta magát álló helyzetbe a rácsokon.
De teljesen kiszámíthatatlan minden, például a másik gyerekem tette meg először az első önálló lépéseket (ő volt, aki később állt fel és később is indult el bútorokba kapaszkodva). Lépett hármat, és után két hétig nem volt hajlandó egyedül lépni, közben meg a másik már át tudott menni az egész lakáson.
Az én picim is 5 hósan kezdett mászni. 6 hósan fel állt. aztán másfél hónapig bútor mellett közlekedett. 2 hete megy. 8 hós. A doki el ájult majdnem mikor a rendelőbe le tettem a kicsit ő meg totyogott kifele. :D De az a vicc hogy ülni nem tud. Remélem nem lesz diszlexiás vagy hasonló amiért ki maradt egy fázis. Én ettől félek! Semmit nem erőltettem. Viszont korlátozni sem vagyok hajlandó!
Semmi baja nem lesz a pöttömnek hidd el. Nagyon cuki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!