Kell zokni ilyen melegben egy 9 hósra? (30 fokban)
Csak azért kérdezem mert tegnap felbosszantott egy okoskodó szomszéd(aki amugy is min mindig a hasonló korú unokájával dicsekszik)
Mondván hogy fázik szegény gyerek,és beteg lesz.Nem értette meg hogy izzad a lába,és amugy sem fázós,és jó idő van(persze ő ilyenkor is zokniban mászkál)
Közölte hogy akkor ha zoknit nem adok rá,minek adok rá p. pólót???Mondtam neki hogy mi se járunk meztelenül,és a fiamat se öltöztetem hiányosan.
-sőt ujra aktuális lesz egy hajvágás mert a fejecskéjének is melege van
Erre hirtelen én lettem a buta nő,és primitív-szerinte.(igy faképnél hagytam inkább,nem volt érdemes tovább beszélgetni vele)
Ti kinek adnátok igazat????
Az én 8 hónaposomon nincs zokni se éjjel se nappal. Ha hideg a lába, adok rá, de erre hetek óta nem volt példa.
Egyébként meg jobb, ha nincs rajta ilyen melegben, hadd szellőzzön, és hadd szokja a természetességet. (szerintem)
A fiamon mindig van zokni, mert hamar taknyosodik.
Éjszaka is hosszú tipegőben alszik, mert ha nem reggelre "lefagynak" a végtagjai és szörcsög.
De ha tied nem ilyen akkor felesleges.
Köszönöm:)))
tehát akkor nem én vagyok a hanyaganya:)))
melegben amugy mi is takaróval-zokni nélkül alszunk,itthon is zokni nélkül vagyunk,kint pedig a kánikulaidőben nincs rajta zokni,de olyan napon mint a mai,adok rá(borus de kellemes-ami egy babának,aki nem mozog,lehet h hüvösnek tűnik)
22.04-nek:
nem értem miért pontoztak le,hisz te is a kérdésre válaszoltál!!!
Utoljára tavasszal láttunk zoknit...;-) Na jó nem igaz, mert nemrég, mikor volt a pár napos hűvös elővettük. Ki is derült, hogy a 9 hós fiam sunyi módon kinőtte az összes cipőjét és szandiját a nyáron.
Eleinte mi szandit húztunk rá, aztán győzött a józan ész és egész nyáron mezítláb nyomult:-)
Gondolom a szomszéd a zokni+harisnya trénergatya típus...
Mi 13hónaposak vagyunk.Az utcán ha jó idő van soha nincsen zokni rajta--le is húzogatja és eldobálja így tök felesleges.Ha szandit adok rá,muszáj,mert feltöri a kis bokáját.De a homokozóban is sokszor mezítláb van.Itthon is ha jó idő van-ami elég sokat van a panelban 10diken nyugati oldalon.De ha hűvösebb van akkor adok rá,akkor meg is tűri.Én is hosszú nadrágban altatom meg pólóban de hűvösebb van23-24fok körül akkor kezes lábas,mert ő is köhög meg tüsszög reggelre,bár mikor megszületett is nagyon fázós volt.De sztem már kiismertem annyira,hogy el tudjam dönteni.
A mami aki meg 30fokban is zoknit húz a gyerekre,hát kezelgesse akkor majd a lábgombáit,meg majd mi lesz ha tényleg hideg lesz-fűtött bakancsot ad rá-na már bocsánat a szókimondóságért,de egy 9hónapos babának is beállt már a hőháztartása miért kapjon hőgutát szerencsétlen még,hogy zokniban van..különben meg maradjon mindenki a saját kisemberkéjénél és foglalkozzon azzal,nem.?semmi köze,hogy te ,hogy öltözteted-te sem szólsz bele gondolom,hogy ő hány zoknit ad rá....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!