Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 7 hetes babámnak adhatok...

7 hetes babámnak adhatok Cebion cseppet?

Figyelt kérdés
A nagyobbik fiam a bölcsiben elkapta a náthát, és féltem a kisbabát, főleg, hogy egy picit tüsszög, és, habár még nem náthás, de néha szörcsög, mintha nála is kezdődne. Kaphat ennyi idősen C vitamin pótlásra Cebiont? Vagy mit ajánlanátok neki immunerősítésre? Tápszeres baba, Beba pro HA startot kap.
2012. okt. 30. 11:09
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem vagyok biztos benne, azt tudom, hogy az Eurovit C-vitamin cseppet 4 hónapos kortól lehet adni. Szerintem hívd fel az orvost, vagy védőnőt!

De szerintem nem ártasz vele, ha adsz neki, az biztos. Én úgy csinálnám, hogy ahány kiló, annyi cseppet adnék neki, lehet hogy a 10 csepp még sok lenne, mert ugye a vitamint is túl lehet adagolni!

2012. okt. 30. 11:17
 2/4 gabszem ***** válasza:
a cebiont azt hiszem 3 hós kortól lehet adni. De kérdezd meg az orvost, védőnőt ,vagy a gyógyszertárban.
2012. okt. 30. 11:30
 3/4 anonim ***** válasza:
Igen adhatsz, kislányom már 6 hetesen kapta mikor piros volt a torka.
2012. okt. 30. 13:42
 4/4 anonim ***** válasza:
A C-vitamin vesekövet okozhat. Az orvosunk is mondta, hogy a baba 6 hós kora előtt ne adjak rendszeresen Cebion cseppet a babámnak, mert még fejlődésben van a veséje, és ha hajlama van rá (amit még ilyenkor nem lehet tudni), veseköve lehet. Tudom, hogy te a megfázásra tekintettel adnád, nem rendszeresen, de elég kicsi még a babád, úgyhogy inkább valami homeopátiás cuccot keress (már ha hiszel benne) vagy kérdezd meg az orvost vagy a védőnőt -bár nekem pont a védőnő javasolta.
2012. okt. 30. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!