Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nagyon száraz babaőrre mi...

Nagyon száraz babaőrre mi lenne hatásos?

Figyelt kérdés

Tudom, sok kérdés volt már ilyen, el is olvastam nagyjából,de szeretnék friss tapasztalatokat is hallani.

Másfél éves kislányomnak alapban érzékeny a bőre. Rettenetesen száraz, ha nem figyelek, képes pirosig kiszáradni. A dokinő által felírt testápoló nem teljesen segít, a mosdókenőcs csak felületi réteget képez, ami láthatólag hidratál, de nem szívódik be, nem táplálja belül is a bőrt. A fejbőre is tiszta száraz...már nem tudom mit próbáljak. Ajánlotta a Babé fürdetőt. Mondta, hogy drága, de nagy kiszerelésben van, és sokáig elég. Kinek mi vált be? Köszönöm a segítséget. A ruháit külön mosom mosószódával, hogy az se allergizáljon, de már nem tudok mit kitalálni, hogy rendbe jöjjön.

2012. okt. 30. 10:41
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Atopias dermatitis-es kislanyom van, nalunk ez valt be: furdetesnek csak a popsit mosom DM sajatmarkas hypoallergen furdetkvel, amugy furdetoolajat teszek a vizbe. (Balneum Hermal vagy valami hasonlo termek, esetleg par csepp mandula vagy olivaolaj). Testapolonak a Niveat, Neogranormont, egyeb illatositott babakozmetikumokat nagyon nem ajanlom, a legjobb nekunk a Bioderma Atoderm termekcsaladja volt. Van 500 ml- es pumpas testapolojuk, ez nagyon sokaig eleg.
2012. okt. 30. 13:45
 12/13 anonim ***** válasza:
Nekem bevált a Neogranormon is, de szerintem mutasd meg dokinak, ha ennyire nyilvánvaló, hogy extra száraz bőre van.
2012. okt. 30. 20:30
 13/13 A kérdező kommentje:
Sanatopic intenzív krém lett a befutó!!! Csak ajánlani tudom!!!! 2 nap alatt újra puha bababőr!!!!
2012. nov. 14. 07:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!