Nagyon száraz babaőrre mi lenne hatásos?
Figyelt kérdés
Tudom, sok kérdés volt már ilyen, el is olvastam nagyjából,de szeretnék friss tapasztalatokat is hallani.
Másfél éves kislányomnak alapban érzékeny a bőre. Rettenetesen száraz, ha nem figyelek, képes pirosig kiszáradni. A dokinő által felírt testápoló nem teljesen segít, a mosdókenőcs csak felületi réteget képez, ami láthatólag hidratál, de nem szívódik be, nem táplálja belül is a bőrt. A fejbőre is tiszta száraz...már nem tudom mit próbáljak. Ajánlotta a Babé fürdetőt. Mondta, hogy drága, de nagy kiszerelésben van, és sokáig elég. Kinek mi vált be? Köszönöm a segítséget. A ruháit külön mosom mosószódával, hogy az se allergizáljon, de már nem tudok mit kitalálni, hogy rendbe jöjjön.
2012. okt. 30. 10:41
11/13 anonim válasza:
Atopias dermatitis-es kislanyom van, nalunk ez valt be: furdetesnek csak a popsit mosom DM sajatmarkas hypoallergen furdetkvel, amugy furdetoolajat teszek a vizbe. (Balneum Hermal vagy valami hasonlo termek, esetleg par csepp mandula vagy olivaolaj). Testapolonak a Niveat, Neogranormont, egyeb illatositott babakozmetikumokat nagyon nem ajanlom, a legjobb nekunk a Bioderma Atoderm termekcsaladja volt. Van 500 ml- es pumpas testapolojuk, ez nagyon sokaig eleg.
12/13 anonim válasza:
Nekem bevált a Neogranormon is, de szerintem mutasd meg dokinak, ha ennyire nyilvánvaló, hogy extra száraz bőre van.
13/13 A kérdező kommentje:
Sanatopic intenzív krém lett a befutó!!! Csak ajánlani tudom!!!! 2 nap alatt újra puha bababőr!!!!
2012. nov. 14. 07:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!