Sinlac receptek! Aki megcsinálta a lenti receptet, annak milyen állagú, és milyen lett a sütije? Mert nekem olyan ragacsos lett.
Figyelt kérdés
Sinlac borzaska
Hozzávalók:
60 g SINLAC por, 150 g alma, 60 g gluténmentes liszt, 15 g cukor, só, fahéj, kukoricacsíraolaj a sütéshez.
Elkészítés:
A durvára reszelt almát az egyéb összetevőkkel összedolgozzuk. A tésztaalapot kevés vízzel, sűrű palacsintatészta állagúra keverjük, 15 percig állni hagyjuk. A tésztát felmelegített, kiolajozott serpenyőbe halmozzuk, és kicsit ellapítva mindkét oldalát pirosra sütjük. Magukban, vagy feldarabolva lekvárral tálalva is ízletes desszert. Uzsonna ételként adható, hidegen és melegen is .
----Próbáltam olajjal, és anélkül is kisütni. De ha olajban sütöm, azt eheti egy 8és fél hónapos baba? Az olajban sütést úgy kell elképzelni, hogy a serpenyő aljára öntöttem kb.1-2 evőkanálnyit, és úgy sütöttem.
2012. okt. 29. 13:16
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!