4 hetes babád hány óránként hány ml tápszert eszik? És hány kg?
Nekem 4hetesen 5x evett a babám, ebből az egyik hajnalban volt- kb 3-4között ébredt enni.
utána 8kor, 12kor 16kor és este 20kor evett alkalmanként alkalmanként 120ml-t. Tápszeres volt születésétől.
3050-nel született és 4hetesen pontosan 3650gramm volt.
De ő 5hetes korától elhagyta az éjszakai evést, mindössze a felsorolt 4evés maradt meg, és akkor már 150-170-t evett. Ő a keveset de akkor nagyon sokat- elvet vallotta.
Most már 8,5hós, 7,8kg és 71cm! :)
Jó egészséget nektek és az iciri-piciriknek!!!:)
Mi szombaton voltunk 4 hetesek, de kicsit spec. vagyunk. 2200-al sárgán hoztam haza, a tápot pótlásként kapja, kb 30 anyatej mellé 50-60 tápszert eszik napi 7X olyan 3 óránként. Éjjel 3,5 óránként ébred enni sajnos, tehát 11, fél 2-kor és 5kor is eszik sajnos, de azért hála, hogy már 3 kiló 4 hetesen és nem sárga. Alig várom, hogy az éjjeli időpontok kitolódjanak, már nagyon fáradt vagyok tőlük:-)
Sok sikert nektek pont ezügyben akartam kérdést feltenni most, azért léptem be, és fogok is, mert remélem valami bíztató választ kapok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!