Anyukák! Adja valaki a babájának a VITACOLAN
emulziót/szirupot?
Figyelt kérdés
Ha igen,akkor mennyi idős babának?
És valóban hatékony?
Az én háziorvosom mondta,hogy adjam a fiamnak (11 hós),mert vesemedence gyulladás miatt feküdtünk egy hétig kórházban és most több mint 2 hónapig itthon is kell gyógyszerelnem emiatt.
Azt mondta,hátha egy kicsit megerősödik tőle.
ÉS SZERINTETEK,HA AKAROM NEKI ADNI,KI KELL KÉRNEM EZ ÜGYBEN A GYEREK HÁZIORVOSÁNAK A TANÁCSÁT IS?
2012. okt. 29. 09:56
1/8 anonim válasza:
Nem ajánlom.
A Vitacolannak nincs ogyi száma, ez azt jelenti, h nem vizsgálják be rendszeresen, h tényleg benne van-e a hatóanyag.
Nekem anyósom orvos, ő vett a nagylányomnak. Igaz, most nem ezt kapja, mert még van a cebion multivitaminból, de utána fogja szedni.
2012. okt. 29. 10:03
3/8 anonim válasza:
Jaj első ne csináld már...
Az én fiam is ezt kapja, szerintem hatásos.
2012. okt. 29. 10:06
4/8 anonim válasza:
Utolsó vagyok, én nem kértem ki a tanácsát, de mivel más gyógyszereket is szed a fiad, így lehet nem ártana. Jobbulást!
2012. okt. 29. 10:07
5/8 anonim válasza:
Az én gyerekeimnek nem volt hatásos, Béres cseppet adok nekik és C-vitamin cseppeket, idén ősszel még megfázva se voltak. Pro+kid-et kapnak még. Ha a babád antibiotikumot szed, ajánlom a Pro+kid-et, vagy a Lactiy Baby-t, vagy valamilyen más probiotikus készítményt. A Normaflore szerintem nem jó. Ez egyéni vélemény, ha gondolod kérd ki orvos, vagy gyógyszerész tanácsát!
2012. okt. 29. 10:48
6/8 anonim válasza:
Első vagyok, nem csinálok semmit.
Ha nincs ogyi szám, akkor nem vizsgálják rendesen. Ezen nincs mit vitatkozni, de a ti dolgotok.
Én nem adok olyan szert a gyereknek, amiben ki tudja mi lehet.Ez nem vaskalaposság, de azt hiszem abban egyetérthetünk, h a gyerek egészsége a legfontosabb.
2012. okt. 29. 11:24
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat!
2012. okt. 29. 13:09
8/8 anonim válasza:
Szia! Az én kislányom kb 1 éves korától minden télen kapja. Sőt még az én anyukám is ezt adta nekem annak idején,mára már elmúltam 30 éves. Szerintem,amin generációk nőnek fel olyan szar nem lehet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!