Babatok Hany honapos koratol hasznaltok babahabfurdot? Milyet, es mennyit tesztek a vizebe? Nem lesz tole allergias, vagy nem uti ki?
Picim 4 honapos,eddig csak tiszta vizben furdettem.De mivel itt nagyon kemeny a viz,es kiszaritja boret,azt ajanlottak tegyek bele kis habfurdot!Oliva olajjal kenegetem te nem sokat hasznal!
Johnson&johnson baby bath-t hasznalok!Az jo a piciknek?
Szia!
Nekünk nem jött be a gyógyszertári,de nem is száraz a kislányom bőre,így a védőnő tanácsára,ha száraznak találom,akkor fürdés előtt bekenem,mintha testápoló lenne,fürdésnél meg lemosom a maradékot. A Jhonsons&Jhonson-tól a lila,éjszakai aromaterápiás fürdetőt használjuk,egy picit teszünk a fürdővízbe,gyönyörű a bőre,nem ütötte ki soha,és úgy vettem észre,hogy tényleg megnyugtatja,pedig még csak 1hónapos a kicsi. A gyógyszertári egyébként a legjobb,csak nálunk nem megy vele a fürdés,mert feloldani sosem tudtuk rendesen,ha meg bekentük vele,nehezen jött le és sírás lett a vége,így a védőnő ezt tanácsolta. De egy barátnőm,akinek 2hós a lánya az avonos babafürdetőre esküszik.
Kedves utolsó, nekem azt mondta védőnő, hogy forraljak fel egy kis vízben,valamennyi fürdetőt. Tök jó, rendesen feloldódik.
Kedves utolsó, kislányom 5,5 hónapos és a gyógyszertári használom. Szerintem teljesen jó, ettől legalább nem lesz baja, szép a bőre is. Nem is értem, annyi ilyen kérdés van, hogy mikortól lehet mást használni. Miért kéne más, mert az illatos?
En nem az illata miatt kerdezem kedves valaszolo!Hanem mert eddig nem hasznaltam semmit,es ahogy leirtam szaraz a bore az olajozas meg nem hasznal furdes utan!Kivancsi vagyok kinek mi valt be!
Koszonom a valaszt elozo valaszolo!
Szia! Én ezt az aloés folyékony szappant javaslom használni: [link]
Az első fürdetéstől használható, természetes alapú, könnymentes, hidratálja a bőrét.Meg még sok aloe vera alapú terméket tudnál használni a babád egészségének megőrzése érdekében. Ha érdekel a dolog,akkor szívesn segítek, akár tapasztalatokat is tudok emailben küldeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!