Tengervizes orrspré? Milyet használtok babának?
Figyelt kérdés
Nekem Sterimar van, de nehéz lenyomni,tudtok ajánlani mást, aminek könnyebb lenyomni a nyomókáját? Mert amúgy is utálja, kapkodja el a fejét, mire meg lenyomom, nem jön belőle, vagy én vagyok béna. :( 4 hós a baba.2012. okt. 16. 15:19
1/6 anonim válasza:
Nasivin-ből is van. Mi azt használjuk. 1700 forint volt a múlt héten a patikában.
2/6 anonim válasza:
Nekünk is a Sterimar Baby van és nem te vagy a béna.Mi újszülött kora óta használjuk (most 8 hónapos), és sajnos vannak közte "selejtes" fúvókásak is.Ezt tapasztalatból tudom, mert mi is fogtunk már ki olyat.Az Istennek nem tudtam belőle kiimádkozni az oldatot.Aztán vettem egy másikat és annak meg tökéletesen működött.
3/6 anonim válasza:
Afrin Baby, sokkal jobb mint a Sterimar,én azzal állandóan szenvedtem, sokszor ugy volt, hogy megnyomtam, és mnikor húztam ki, akkor jött ki az anyag, a fiam szemébe. Én olyat soha többet nem veszek,de az Afrin jó, próbáld ki, ez is tengevizes, van kifejezettem babáknak is
4/6 anonim válasza:
Nekünk a Physiomer baby vált be, olcsóbb is, több is van benne.
6/6 anonim válasza:
Csak óvatosan a tengervizes vagy csak sós vizes orrsprékkel.
Én napi használat után azt vettem észre, hogy orrfújáskor kis vércseppek jelennek meg, majd lett orrvérzésem is.
A sós víz kimarja, kirágja a vékony nyálkahártyát, tehát befújkálása az orrba meg máshova is hosszú távon NEM jó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!