Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Elvinnétek 2,5 hetes babát...

Elvinnétek 2,5 hetes babát magatokkal vásárolni?

Figyelt kérdés

tesco lenne,max fél óra.. vagy menjünk,de hagyjam a kocsiban a férjemmel amíg beszaladok? muszáj lenne nekem menni.. rábízni senkire sem akarom,jogsija csak a férjemnek van,tesco busz meg nem erre jár..

ha nem,mikor,mennyi idős kortól vinnétek így emberek közé? és ebben az időben sétálni?

2012. okt. 25. 14:29
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem nyugodtan,már 2 hetesen javában kint voltunk és mentünk emberek közé oké május volt,de ilyen időben is kivinném 2-3 hét után nem lesz semmi baja
2012. okt. 25. 14:56
 12/19 anonim ***** válasza:
47%

9 vagyok

Szerintem vigyétek el.

Még annyi javaslat a textiles letakaráson kívül, hogy szerezz be kézfertőtlenítőt (ilyen elpárolgós, talán Hygenic a neve, de nem biztos), és ha hozzá kel nyúlnod a babához, miután már a boltban összetapogattál mindenfélét, akkor előbb fertőtlenítsd a kezed.

Én mindig így csináltam.

2012. okt. 25. 15:00
 13/19 anonim ***** válasza:
67%

Szerintem is hagyd a kocsiban arra a fel orara. Ez nem igaz, hogy egy 2 hetes babat semmi nem zavar, ha tele a poci.

Bizonyitott teny, hogy egy ekkora babanak nagyon nem tesz jot ennyi inger! Fenyek, az emberek, a zajok.

Es nem is beszelve a virusokrol, bacikrol.

Apukaval jol fogja erezni magat addig, vagy vigyetek el a babakocsit, Es setaljon vele picit valamerre, a Tesco elott, ha van ra lehetoseg.

De en semmikepp sem vinnem el bevasarlokozpontba ilyen picinek.

2012. okt. 25. 15:01
 14/19 anonim ***** válasza:
54%
Én nem vinném be, minden 3. ember beteg.
2012. okt. 25. 16:12
 15/19 anonim ***** válasza:
35%
Én is mentem vele boltba ennyi idősen (tescoba), semmi baja nem lett. végig aludta az egész vásárlást. és még a egy év alatt egyszer sem volt beteg...
2012. okt. 25. 16:13
 16/19 anonim ***** válasza:
58%
Én sem vinném, főleg, ha van más megoldás, hogy a férjed vigyáz rá.
2012. okt. 25. 16:22
 17/19 anonim ***** válasza:
87%
Mi lenne ha vinnetek babakocsit es a ferjed esetleg setalna kint vele a friss levegon egy picit ne csak a kocsiba ucsorogjon a babaval. HA a picur felebred szerintem irto nyugos lesz a hordozoba... A friss elvegon meg egy jot alszik, a babakocsi ringatja... Jol takarjatok be, pici sapi a fejere, legyen tele a pocak es majd rajukcsorogsz ha vegeztel. Nekem ha ilyen gondom volt akkor a ferjem mindig elsetalgatott vele a babakocsival.
2012. okt. 25. 17:49
 18/19 sumergo ***** válasza:
56%
3 hetesen pont Tescoban volt a lányom velünk vásárolni, tavaly novemberben. Minket is oltogattak, h ne vigyük, mert beteg lesz, meg hasonlók. Semmi baja nem lett, pedig akkor is sok volt a beteg. Az a helyzet, h az ilyen nagy áruházakban nagyon nagy a légtér, nem olyan mint egy lift mondjuk, ahol 1 ember tüsszent, a többi mind elkapja. Szerintem vidd nyugodtan!
2012. okt. 25. 18:24
 19/19 sumergo ***** válasza:
Imádom ezeket az értelmes pontozásokat!!!
2012. okt. 26. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!