Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiuk elvinnetek magatokkal a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk elvinnetek magatokkal a lanyt ilyen esetben?

Figyelt kérdés

A fiu eljott a varosomba(mondjuk ugy, hogy hiresebb valaki, egy bandaban zenel a szabadidejeben), de szemelyesen nem talalkoztunk, csak a facebookon keresztul leptem vele kapcsolatba honapokkal ezelott.

Sokat chateltunk,orakat, de csak mint baratok, bar nekem nagyon bejon es egy hete ugy dontottem, hogy meglatogatom. elutaztam az o varosaba. Mivel meglepetes volt es dolgozott, ezert el kellett cserelnie a muszakjat, hogy a kovetkezo nap legalabb tudjunk talalkozni. Egyutt toltottuk az egesz napot szinte, dumaltunk, sokat nevettunk, zenet hallgattunk, enekelt nekem. Aztan este 10 ora korul hivtak a haverjai, hogy talalkozzanak es engem is elvitt. Es mindenki meg volt lepodve, hogy ki vagyok, honnan ismerjuk egymast meg ilyenek.

Ahol leszidta a reszeg haverjat, hogy ne karolgasson, ne legyen annyira baratsagos, a masik haverja meg azt mondta, hogy nekem sokkal tobb idot kellene ott toltenem, es akkor minden ok lesz.

Amikor hazajottem onnan, meg akkor is annyira kedves uzenteket irt.

Csak hat ugye itt van ez a tavolsag dolog. Nekem nem lenne gond koltozni, erte megtennem, de asszem, hogy o realisabban gondolkodik mint en, vagy nem akar koppani?

A kerdesem az lenne, hogy ha nem kedvelt volna, akkor is elvitt volna a haverjaihoz udvariassagbol, hogy ne hagyjon ott egyedul vagy a pasik nem ilyenek, es talalt volna indokot, hogy lelepjen? Es a talalkozas utan mar nem irt volna es nem chateltunk volna, ha nem kedvelne?

2012. jún. 13. 21:05
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
beléd van esve. :-)
2012. jún. 13. 21:07
 2/15 anonim ***** válasza:
16 körüli vagy igaz?
2012. jún. 13. 21:08
 3/15 Johnny B. Goode ***** válasza:
Persze, szerintem a srác is meg akar fektetni
2012. jún. 13. 21:10
 4/15 anonim ***** válasza:
nem reménytelen, sőt :)
2012. jún. 13. 21:11
 5/15 anonim ***** válasza:
..nem írt volna többet ha nem kedvelne ,irt még továbbra is?..ha igen akkor jól néz ki a dolog :)
2012. jún. 13. 21:13
 6/15 A kérdező kommentje:
2-s valaszolo, nem, nem 16 korul vagyok, kicsiket tobb :D
2012. jún. 13. 21:16
 7/15 anonim ***** válasza:
azért kérdeztem a korod mert nyilván más más a szituáció 12-16-22 és 40 évesen. Az érdemi válasz miatt...
2012. jún. 13. 21:17
 8/15 A kérdező kommentje:
Es igen, irt tovabbra is. :) Azt is emlitette, hogy esetleg eljon egy nap az en varosomba :)
2012. jún. 13. 21:18
 9/15 A kérdező kommentje:
En 26 vagyok o meg 32
2012. jún. 13. 21:19
 10/15 anonim ***** válasza:

Na ez már válasz a korodat tekintve. Mert másmilyen egy tini srác, meg másmilyen egy felnőtt férfi reakciója...

Jelentesz számára valamit, nem közömbös feléd az tuti.

Nem szégyell, nem csak megdugni akar-számomra ez jön le abból, hogy a haverjai elő vitt.

Egy 32 éves férfi már nem bohóckodik udvariasságból számára közömbös csajokkal. Ők már kinőttek az ilyen játékokból.

N30

2012. jún. 13. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!