Ti ezt szó nélkül hagynátok?
Anyósom minden hétvégéjét a telken tölti, kertészkedik stb. Egész nyáron ott van. Az unokáihoz csak akkor jön, ha épp hétvégén egyébként is van programja és csak azért marad Bp-en. És akkor néha eljön. Nálunk nincs nagyis hétvége, mert sosincs itthon. Ígéretek vannak, hogy majd elviszi ide-oda, de sosem, mert fontosabb a kert kapirgálása. CSak hétfőtől csütörtökig ér rá délutánonként, azt is sokszor mással tölti. Nekem ez az unokák miatt rosszul esik. Persze mi is megyünk, de hová menjünk, ha nincs itthon, 320 km-t oda-vissza meg nem fogunk megtenni egy féléves kisgyerekkel, mivel a telki házban nincs fűtés.
Jogosan haragszom rá? Fél órára lakunk kb. egymástól.
Én tiszteletben tartom, hogy van saját élete, de azért van egy határ. Én nem erőltetném, de ha már nincs nagyapjuk a gyerekeknek, lehetne nagymamájuk, de anyám meg a másik fele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!