Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért bukik vissza a baba...

Miért bukik vissza a baba akkor is ha büfizett?

Figyelt kérdés
mostanában naponta 3-4 szer visszabukik a babám pedig nagyokat büfizik.de akkor miért?
2012. okt. 25. 10:28
 1/4 anonim ***** válasza:

A kettő nem függ össze ilyen módon.

A büfi a lenyelt levegő miatt van, a bukás meg azért, mert még nem erősödött meg a gyomorszáj, így ha bizonyos inger éri, visszabukik egy keveset.

Egyik babám extrém bukós volt, kb. 14 hónaposan hagyta el, a napi 3-4 egyáltalán nem számít soknak, így emiatt nem kell aggódni, ha amúgy rendesen fejlődik a babád.

2012. okt. 25. 10:36
 2/4 anonim ***** válasza:

Elvileg a fölös jön vissza.

Akkor baj,ha a sulya stagnál vagy nem gyarapodik.

Az én lányom hónapokig a minimumokat hízta,és elküldtek vele gasztroenterológushoz.Csináltak egy speckó rtg.vizsgálatot,és kiderült hogy azért bukik annyit,mert refluxos.Azóta fetjem a tejet,és kevertem refluxos babáknak való amolyan étrend kiegészítő félével.Ez "megköti" a tejet a gyomorban,nem is jött vissza.

6 hós korára kinőtte,pedig durva volt.Megerősödött az az izom a gyomorszájánál,ami eddig visszaengedte a folyékony kaját.

Ne adj isten lehet hasonló is,vagy csak egyszerüen mohón kajcizik,egyszerre sokat,gyorsan,és ezért jön a fölös fel.

Azért figyelgesd a sulyát!

2012. okt. 25. 11:55
 3/4 anonim ***** válasza:
Bocsi",..akkor baj,ha a sulya stagnál,vagy fogy..."
2012. okt. 25. 11:56
 4/4 gabszem ***** válasza:
Ha szépen fejlődik akkor nem baj. Az én kislányom kb. 5 hós koráig nagyon sokat bukott. Mikor már hason játszott, mert át tudott fordulni, akkor aztán állandóan jött ki belőle a kaja.
2012. okt. 25. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!