Nagyszülő gond, közösségi oldal. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Szeretném a segítségeteket kérni,kedves anyukák. Az a helyzet,hogy anyósom és a párom nagymamája regisztrált a facebookra. Ezzel még nem is lenne semmi baj. De a privát fotókat,amiket a kislányomról csináltam és beállítottam,hogy csak a család láthassa,fűvel fával megosztják,és ehhez persze mindenki más,akiket én nem is ismerek,hozzászól. Ezek után eljutottam oda,hogy nem töltök fel képet,anyukámnak elküldöm üzenetben,de így a már meglévő képeimen bejelölgetik magukat(pedig nincsenek rajta) és így kerül hozzájuk a kép. Erre is beállítottam,hogy ne tudják bejelölni magukat de a képeket folyton megosztják. Készítettem egy videót a képekből zenével csak a nagyszülőknek ajándékba.Erre fellépek az oldalra és az fogad,hogy fel van töltve és természetesen mindenhol ott van,megosztva. Természetesen amiket ők töltenek fel képek,azokban is mind bejelölnek,pedig nem vagyok rajtuk. Az egész facebookon mindenhol a képeim köszönnek vissza,és a megosztást nem tudom tiltani. Nagyon érzékenyek,és szeretnek engem,én is őket,így nem szeretném megbántani Őket,mit tegyek? Nagyon zavaró. Páromnak nem merek szólni,mert ő leteremtené őket nagyon. Hogyan kezeljem ezt a helyzetet?2012. okt. 25. 07:35
11/12 A kérdező kommentje:
Hű,köszönöm Lányok,akkor nem vagyok egyedül ezzel a problémával. Kedves Utolsó Előtti,sajnálom,hogy így elmérgesedett a viszony köztetek =( Biztosan nagyon jó anya vagy =) Nálam is ez a helyzet,hogy egyébként nagyon szeretjük egymást a párom családjával,és nem szeretném megbántani Őket,úgyhogy valami ilyesmit fogok csinálni,amit itt írtatok =) És köszönöm szépen a sok jó tanácsot,ötletet,már annyira el voltam keseredve,kis erőt adtatok =)
2012. okt. 25. 10:45
12/12 anonim válasza:
Én tökéletesen megértem a kérdezőt, van 250 ismerősöm - ezek közül kb. 30 tartozik a közeli baráti/rokoni csoportba-, én sem akarom, hogy ezek az emberek az összes képemet lássák, van amelyikre csak közeli csoport-hozzáférést engedélyezek.
Kérdező, próbálj meg tapintatosan beszélni a rokonokkal, hogy ez neked nem pálya és a képeket a szűk családi körnek készítettétek, ajánld fel, hogy csináltatsz belőlük, ha ismerősöknek szeretnék mutogatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!