Paradicsomot uborkát hogyan kell lefagyasztani a babának?
Figyelt kérdés
Itt olvastam, hogy valaki a gyümölcsöket folpakba csavarja adagonként és úgy zacskózza. Lehet így a nyers patadicsomot, ubit is. Meg kell hámozni ezeket?2009. aug. 9. 18:04
1/3 anonim válasza:
Szerintem nyersen ilyeneket nem jó fagyasztani, mert sok benne a víz, csak trutyi lesz, ha felolvasztod...
Inkább hámozd meg, magozd ki, főzd meg, paszírozd át, turmixold és úgy tedd adagonként el (jégkockatartóba)
De amúgy pont ez a kettő egész éveben beszerezhető, szerintem felesleges szórakozni vele...
(én pl soha nem adtam uborkát a lányomnak, paradicsomot is igen ritkán...)14 hós
2/3 anonim válasza:
Az én lányom meg hisztizik a paradicsomért, rengeteget kap most szezonba. Fagyasztani szerintem hámozva-magozva turmixolva érdemes, én legalábbis úgy csináltam.
Uborkát nem tudom hogy lehetne a babáknak.
3/3 anonim válasza:
én simán, nagyobb darabokba vágva és vékonyra szeletelve is fagyasztottam le uborkát. hagyom felengedni magától, főzve adom a babámnak,mi pedig rendesen salátának esszük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!