Melyik bébiőrt ajánlanád az alábbi tulajdonságokkal?
Olyan bébiőrt szeretnék, amelyiket lehet olyan érzékenységre állítani, hogy a nyöszörgést, forgolódást is halljam, és nem csak akkor ha a feje közelébe teszem, hanem ha mondjuk az ágy másik végébe, vagy az ágy melletti asztalra. Olyat szeretnék, ami nem csak sistergést hallat működés közben, hanem magát a hangot hallom, akkor is, ha halk. (Babyono-m van, de szerintem használhatatlan)Lehetőleg nem a legdrágább kategóriában.Eddig ezt a javaslatot kaptam:
Nekünk is AngelCare van,AC420-as.Nekem kb. azok voltak az elvárásaim,mint neked.És mi maximálisan meg vagyunk vele elégedve,még nem okozott csalódást.Nekünk a kiságy és a pelenkázó egyben van és a gyerek a kiságy egyik végében alszik,a készülék pedig a pelenkázó másik(túlsó) végében van.Minden szösszenetre bejelez,ami nekem alapvető elvárás volt a bébiőrrel kapcsolatban.Ha már csak megnyekken tudunk róla. :)
Én nyugodt szívvel ajánlom Neked ezt,mert tényleg megéri az árát!Nem hiába annyi,amennyi.
Nekünk is Angelcare van, de valóban a forgolódásra csak sistereg. De még azelőtt oda szoktam érni a kicsihez, mielőtt sírni kezdene...mert ilyenkor ha ébredezik, és nincs a szájában a cumi, akkor "baj" van :) De mindig odaérek előtte, és oda tudom neki adni a cumiját időben, úgyhogy én szeretem...
Pedig nekünk is kb fél méterre van tőle egy komódon.
Akkor lehet, hogy nálunk is jelez. Bár esténként nem szokott bekapcsolni a forgolódásra (miközben mi tv-zünk), pedig bejárja az egész ágyát. Ráadásul már 1 éves, tehát nem is arról van szó, hogy pici baba és nem csap akkora zajt.
Első vagyok.
Nekünk ilyen van: [link]
Lehet rajta hallani a forgolódást, sőt, még a nagyobb szuszogásokat is. Bár valamennyi alap sistergés folyamatosan van de nem zavaró.
Pelenkára csatolható légzésfigyelőnk van, ami nagyon halkan pittyeg minden lélegzetvételnél, hálózsákban a baba mellett alig hallani, de a bébiőrön keresztül viszonylag jól lehet hallani, ami nekem nagyon megnyugtató, szóval nekünk nagyon bevált ez a bébiőr.
Az ára is nagyon baráti szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!