Hűűűha , ezek közül??? Én nem adnám egyiket se :-((
2012. okt. 24. 21:12
22/31 anonim válasza:
EZek közül nekem sem tetszik egyik sem- a leginkább a CSongor....
de ha választani kéne, akkor Bendegúz!
2012. okt. 24. 21:20
23/31 anonim válasza:
Noel, Ármin
2012. okt. 24. 21:27
24/31 anonim válasza:
Bendegúz vagy Noel(bár ez utóbbi mostanában tucat név lett)
2012. okt. 24. 21:46
25/31 anonim válasza:
Noel vagy Csongor
2012. okt. 24. 21:47
26/31 anonim válasza:
Kedves 18-as válaszoló.
A 4 éves kisfiamat Árminnak hívják, és megnyugtatlak, hogy nem homokos, és nem is lesz az. Az oviban is egyedül őt hívják így. A másik kisfiam pedig Noel.:)
2012. okt. 24. 23:03
27/31 anonim válasza:
Az én fiamnak az Ármint szerettem volna, de a család egyhangulag leszavazta. Ákos lett a végén.
2012. okt. 25. 08:08
28/31 anonim válasza:
Kezd tucatnév lenni a NOel és Ármin is, Csongor és Bendegúz is sok van. Nektek kell dönteni szerintem!!! :)
Választottatok már?
2012. okt. 25. 08:36
29/31 anonim válasza:
A miénk Csongor lett volna,de kislány lett,így Amiránk lett.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.