Bence vagy Bendegúz?
sziasztok!
már elterveztük h a kisfiúnk bence lesz. erre éjjel bendegúz névvel álmodtam és nem tudom kiverni a fejemből. anno dóra nevet álmodtam meg,de mint kiderült fiú,így úgy döntöttünk,h mivel a dóra isten ajándékéát jelenti,akkor legyen a 2. név máté,ami szintén.
bence meg a top 5-ben volt.
na,kicsit zavaros már,szóval: ti mennyire hallgatnátok-hallgattatok a megérzésekre?
velünk ugyan ez volt. :D Bence vagy Bendegúz
végül annyira tetszett a Bendegúz, hogy az lett. nagyon sokféleképpen lehet becézni. örülök, hogy ez lett a neve. :)
így szerintem Bendegúz
Én Bencére szavaznék, de ha ennyi jel lenne, akkor a Bendegúzt választanám.
Viszont a névnap miatt gondold át, nagyon közel esik a szülinaphoz.
1. vagyok
nem én álmodtam róla, hanem a férjem. :) azt álmodta, hogy kiabál neki, hogy Bendegúz.
felvetette, hogy mi lenne ha ez lenne a neve. Az elején nem nagyon tetszett, de a terhesség végére nagyon bele szerettem. :)
először a család kérdezte, mi lesz vele felnőtt korában. akkor egy kicsit elbizonytalanodtam, majd jött még egy jel. megismerkedtünk valakivel akit csak úgy ismertünk Ben (27 éves). később derül csak ki, hogy Bendegúz és elmesélte, hogy semmi problémája nem volt a névvel. :)
szóval bátran ajánlom :)
(1.)
:) mi is májusban ünnepeljük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!