Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Bence vagy Bendegúz?

Bence vagy Bendegúz?

Figyelt kérdés

sziasztok!

már elterveztük h a kisfiúnk bence lesz. erre éjjel bendegúz névvel álmodtam és nem tudom kiverni a fejemből. anno dóra nevet álmodtam meg,de mint kiderült fiú,így úgy döntöttünk,h mivel a dóra isten ajándékéát jelenti,akkor legyen a 2. név máté,ami szintén.

bence meg a top 5-ben volt.

na,kicsit zavaros már,szóval: ti mennyire hallgatnátok-hallgattatok a megérzésekre?

2012. aug. 29. 08:36
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
csak azt írom amit mi adtunk neki: Bende, Bendi, Beni, apja állandóan kis Bendőnek hívja, szoktuk Güzünek, Bendegüzü, Ben, de ez csak nagyobb korában, így még nem hívtuk. egyszer az orvosi váróban azt mondtam neki, hogy édes kis Guzim és egy anyuka felháborodott, hogy miért b**izom le a saját fiam. kicsit kínos volt. :)
2012. aug. 29. 09:45
 12/28 A kérdező kommentje:
:))) kérdezhetek még? milyen gyereket képzeljek egy bendegúz névhez? tiétek milyen? botond fiam le se tagadhatná a nevét,tűzön-vizen átviszi az akaratát semmi sem állhat az útjába,igazi vezéregyéniség
2012. aug. 29. 09:50
 13/28 anonim ***** válasza:

persze, hogy kérdezhetsz :)

hát ő még csak 8 hónapos, de már most egy kis gézengúz. nagyon kis sunyi, ellopja a telefont, távkapcsolót. kilesi, hogy mikor tesszük le és rögtön rárabol. :)

azt szokták mondani, hogy a név miatt lesz rossz, de szerintem ez hülyeség... remélem... :)

2012. aug. 29. 09:57
 14/28 A kérdező kommentje:
rossz biztos nem lesz,de nem véletlenül mondják h a név kötelez.. mi megnézettük mindannyiunk nevét elemzővel-vagyis a keresztnevet,hát ledöbbentem,h mennyire találóak amiket mondtak..
2012. aug. 29. 10:07
 15/28 A kérdező kommentje:
megkeresem a Bendegúz nevet is és megírom
2012. aug. 29. 10:10
 16/28 anonim ***** válasza:

hát igen a név kötelez...

oké várom :)

2012. aug. 29. 10:20
 17/28 A kérdező kommentje:

megvan!! itt a tietekét is meg tudod nézni..

[link]

Névnaptár - Bendegúz

Bendegúz, hun vezér, Torda fia, Attila és Buda apja.

A névanalízis szerint a Bendegúz keresztnév gyakorlatias gondolkozásmód kialakulásában játszhat közre, és mint ilyen, a név viselője tehetséges mindenféle dologban, amihez technikai érzék szükséges. Csak türelemből nem jutott neki elég ahhoz, hogy tanuljon, és kiteljesítse nagyszerű adottságait. Miközben állandóságra és rendre vágyik maga körül, ő maga sokszor szétszórt, munkáját ennek ellenére nagyon jól végzi.

Névnapjukat a Bendegúzok május 7-én vagy október 10-én ünnepelik.

2012. aug. 29. 10:30
 18/28 anonim ***** válasza:

köszi :)

meglátjuk... :)

párod mit gondol erről a névről?

2012. aug. 29. 10:34
 19/28 A kérdező kommentje:

anno szóba került a részéről,de akkor leszavaztam.. neki alapból ezek a nevek tetszenek: botond,emese,nimród,hunor stb. nekem is de most valahogy a péter,máté,bence,bertalan,gergő nevek kerültek a tarsolyba. ő meg nem ellenkezett,azt mondta h most ő nem szól bele,legyen amit szeretnék. én meg nem tudtam dönteni,mert mind tetszett, így odatettem a fiamnak a neveket h húzzon egyet. így lett bence.

még nem tudtam vele érdemben értekezni,emailt írtam de most dolgozik...

2012. aug. 29. 10:41
 20/28 anonim ***** válasza:

szép nevek. nekem is tetszik a bence

hol tartasz a terhességgel?

2012. aug. 29. 10:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!