Cumi vagy nem cumi?
Cumizavar nem így lesz.
Mivel a cumiból nem megy neki semmi, nem fogja megzavarni a szopit. Cumizavar akkor van, ha a kisbaba cumisüvegből is kap táplálékot. Mivel azért nem kell annyit dolgoznia, kényelmi szempontból hajlamos elhagyni a szopit.
Lányom is cumizott és szoptattam is.
Van egy ismerosom, aki így csinált. Mikor a pici igényelte a cicit, akkor o rakta a cicire. Most 2 éves a gyerek és még a mai napig nem tudja leszoktatni a cicirol. Ejjel, nappal a cicin lógna.
En cumit használtam, és 2 hónapos kortól tápszeres lett. Nem tudom, hogy a cumi kovetkezménye-e. Elutasította a cicit. A cumi nagyon megnyugtatta.
Egy próbát megér. Lányom elfogadta, de csak és kizárólag akkor adtam neki oda, ha más nem használt. Nekem annyira dőlt a tejem, hogy nem tudott komfort-szopizni, mert mindig spriccelt a szájába. Szerencsére nem lett cumis, kb egy-másfél hónapig tartott ez az időszak. Vagy a karomban, vagy cicin alszik el, de engem ez mondjuk nem zavar. Most 7 hónapos.
Előtte, a fiam nem fogadta el a cumit, neki a kisujjamat adtam oda, azzal tudott elaludni, megnyugodni. Kb 4 hónapos korára ő is elhagyta, utána ő is cicin elalvós volt kb 2 éves koráig. Novemberben lesz 2,5 éves, semmi gond az elalvással, általában beájul, annyira elfárad estére. :)
Egyik sem cumizavaros, mindkettő szopik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!