Ha rossz idő van is ki szoktátok vinni a babátokat?
Köszönöm a válaszokat! Én is pontosan így vagyok vele, ha nincs dolgom esőben nem fogok sétálgatni, viszont ha van akkor megyünk esőben is! Ma is megyünk mert nem esik, igaz elég borús és párás az idő!
Csak arra voltam kíváncsi, hogy tényleg akkora baj-e, ha néha-néha kimarad egy nap, mikor nem vagyunk levegőn (ha mondjuk szakad az eső).
Decemberiek a gyerekeim, január óta van minden nap séta, kivéve, ha viharos szél volt, vagy annyira szakadt az eső.
Fel kell őket öltöztetni rendesen.
Ha rossz idő van, én sem viszem ki. Szerintem picit túl van lihegve ez a levegőztetés téma, nem hinném, hogy ártana a babának, ha egyszer-egyszer egy napig nem megy ki.
Ma pl nálunk eléggé ködös, borongós idő volt, úgy döntöttem, hogy ma otthon ülős napot tartunk. Azért a levegőzés megvolt, egy takaróba csavartam a babát és kinyitottunk pár percre minden ablakot.
Ez utóbbi viszont szerintem inkább nagyon fontos, hogy mindig legyen rendesen kiszellőztetve, főleg ott, ahol a baba alszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!