Sajtot hogy vezessem be a babám étrendjébe ha még nincs foga?
mennyi idős?
ezt csináltam a babámnak,természetesen bors nélkül,minimális sóval.A cukkunit meghámoztam azt nem adtam bele,de a többit úgy csináltam ahogy le van írva.Amikor kész lett botmixerrel leturmixoltam
8 hónapos kortól lehet sajtot adni, nagyon el van tévedve az egyik válaszoló....
Én úgy csináltam, hogy belereszeltem egy kicsi trappista sajtot a főzelékébe.
És a gyerekorvosok is téveszmék áldozatai:
" Tojás és tejtermékek. Lehetőleg
egyenlőre ne iktasd be a tojást,
tejet vagy a tejtermékeket
(beleértve a joghurtot, sajtot és
fagylaltot) a gyermek első évében."
Sosem értettem miért kell sürgetni a szilárd ételt.
ezeket a kérdéseket soha nem értettem igazán :)
ha lenne 8 foga akkor mivel lenne más a helyzet? mert elől ugye nem rág, a rágófogak meg nagyon sokára jönnek ki.
remekül tudnak az ínyükkel rágni a kicsik, nyugodtan adhatsz neki darabos ételt, majd meglátod milyen ügyes!
én kezdetben a főzelékébe tettem pici reszelt sajtot, szép fokozatosan növeltem neki, de 4 foggal simán elmajszolta a pici darabokat is 1 éves kora után :)
7 hónapos a lányom.Nos igazából az érdekelt, hogy milyen sajtot adjak majd neki először.Nézegettem a krémsajtokat a boltban és hát tele van minden félével.Én is trapista és társaira gondoltam csak nem gondoltam. Mindenképp össze kell turmixolnom, mert sajnos kislányom minden pici étel darabkát kitol a nyelvével ami nem pépes. :( Egy fél foga van elől :D Köszi a válaszokat!
Ja és a kérdésemben nem szerepelt, hogy mikor vezessem be!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!