Melyik babakocsit lehet könnyen tolni a nagy hóban is?
Sprint 3 luxus babakocsi
Kunkert VIP
Baby lux
Herry
Ne a színeket nézd :) Egyértelműen nagy tömör gumikerekű legyen, teleszkópos rugózással az nem rázza a babát agyon. Nekem Herry volt, és vigyorogva kerülgettem a kicsi és/vagy bolygó kerekű "szuperdizájnos" babakocsis anyukákat a járdán. 20 cm-es hóban is simán lehet tolni.
Eladtam, most már egy telet második gazdájánál tölti, az anyuka írta, hogy imádja, semmi hibája nincs 2 gyerek után sem. Most várja a következőt és esze ágában sincs lecserélni. :)
3-as válaszoló vagyok.
Na ezekről beszéltem, amit a 5-6 hozzászólásban belinkeltek. Simán beakadnak egy kisebb buckába is. :) Húztunk már ki anyukát a hóból. Kicsi az első kereke, és ráadásul bolygós ami nem szereti a sózott járdákat. Vagy nekinyomja ezerrel és a nem jó súlyelosztás miatt borulhat előre, vagy kerülgeti a havat. A környéken nagyon sok anyukának van ilyen, sokszor láttam mit szenvednek vele.
5.-6.vagyok
Egyiknek sincs kicsi kereke azok közül amiket belinkeltem.És ha fixálhatók(pedig azok)akkor simán elmennek a hóban.A mi sportkocsinknak kisebb a kereke(bolygós,fixálható)mégis eltudtam tolni a hóban.
Egyébként a másik kocsink nekünk is Kunert VIP volt.És nagyobb hóban az se ment simán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!