Emese vagy Noémi?
Noémi nagyon tetszett már akkor is mikor terhes voltam.Apának viszont nem így más lett a lányunk neve (de nem bánom):) Még mindig nagyon tetszik.
Az Emese egyáltalán nem tetszik.Nekem úgy sem, hogy Mesi.
Kellene tudni a vezetéknevet és a tesó nevét.
Így látatlanba az Emesére szavazok, ez a név nálunk is benne volt a listában. Nálam az szól mellette (azon kívül, hogy tetszik), hogy magyar eredetű.
De a Noémi is szép, régi név.
Noémi.
Nekem szép a hangzása, ellenben az Emesével.
13. vagyok. A Tófalvihoz mindenképpen Emese, ehhez a szép, ritka, igazán magyarul hangzó vezetéknévhez jobban passzol. Nem mellesleg a Léna is gyönyörű, és az egész névnek sokkal szebb a ritmusa: Tófalvi Emese Léna. Léna helyett a Lillával is jól hangzik.
A Tófalvi Noémi Lilla nekem kicsit meg van erőszakolva, olyan döcögős valahogy. És a Tímea mellé én nem adnék Noémit, nekem hasonlítanak, és azt nem szeretem. De persze van aki meg direkt hasonló hangzású neveket ad a tesóknak, szóval ízlések és pofonok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!