Emese vagy Noémi?
Figyelt kérdés
Érdekelnének az indokok is :)2012. okt. 21. 23:33
1/27 anonim válasza:
Noémi szerintem sokkal szebb. Az Emese nem tudom olyan rideg név. Túl egyhangú.
2/27 anonim válasza:
Ha lányom lenne Noémi lenne. :) Nagyon szép név és a jelentése is kedves: Gyönyörűségem.
A bibliai/héber eredetű nevek a kedvenceim, szerintem nagyon különlegesek.
3/27 anonim válasza:
hű pont ez volt régen a kedvenc lánynevem.:D
mostmár vmiért az Emese felé hajlok mert a Mesi becézése nagyon cuki:)
De a Noncsi, Nonó se rossz.
4/27 A kérdező kommentje:
Számomra az Emese mellett szól, (amellett természetesen, hogy szép és komoly névnek tartom), hogy magyar és mostanában elég ritka. Ez igaz az első kislányom nevére is, ezért szipmatikus ez a név. Noémi sajnos nem magyar, és mostanában nagyon sokszor hallom a játszótéren, elég gyakori név lett. Viszont ez a név tetszzik jobban:)
2012. okt. 22. 08:02
5/27 anonim válasza:
A lányom Emese, a legjobb barátnőmnek a kislánya (aki a lányom legjobb barátnője) pedig Noémi.
Valóban mindkettő nagyon szép név, aranyosan lehet becézni őket. (Mesi, Mesi, Nonó)
Én sose gondoltam volna az Emeséről, hogy vki ridegnek tartaná:)
Tudod, mit jelent a Noémi? Gyönyörűségem!
Nehéz a választás! Mindkettő nem lehet? :)))
Ja, és az Emese sem túl ritka.
7/27 A kérdező kommentje:
Együtt a kettő hosszú lenne. Igazàból Emese Léna vagy Noémi Lilla lenne. Így mindenképp lenne legalább 1 magyar neve. A vezetéknév is hosszú.
2012. okt. 22. 14:35
9/27 anonim válasza:
Noémi lett volna, ha lányom születik. Emese becézése lehet még az Emi, Emcsi, Eme. Emesére szavazok! Komoly, de kedves név, és többféle becézése van, mint a Noéminek!
10/27 A kérdező kommentje:
nehéz választás:) most úgy érzem Noémi marad.
2012. okt. 24. 08:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!