Melyik babakocsival járnánk jobban?
köszönöm a videókat, segítettek :)
nekem mindig is a nagy dög babakocsik tetszettek (valahogy masszívabbnak és biztonságosabbnak tűnnek, de nyilván nem ettől függ). ha nem kéne tömegközlekedéssel utazni, még jó is lenne. de így nagyon nehéz lesz a döntés :D amit linkeltem (coneco toledo) mit gondoltok? milyen lehet? amikor beírtam googlebe, hogy pierre cardin, akkor dobta ki..
köszi :) várom az ötleteket :)
mondjuk nem lenne kellemes 20 kilót ráncigálni buszra fel, buszról le..eleinte raf-pol és touragoo kocsikat nézegettünk, de megoszlanak róluk a vélemények..
a 3 gyerekes vagyok (már nem tudom hányadikként írtam)
Abban igazuk van az utánam íróknak hogy 17-18 kiló irtó sok...ezt én nem is figyeltem a linkeken, csak a formát néztem, hogy fix kerekű az NE legyen semmiképp.
Ha a bevásárló alul nem olyan fontos akkor espiro vector airt vennék használtan.
De ha újat akarsz a Touragoo se rossz, de most nézem azt is 16 kilónak írja.
Hát egyébként meg MINDEN feltétel nem fog teljesülni nekem ezért is volt már vagy 10 kocsim mert valami baj mindegyikkel volt :)
Pl. az a hauck malibu amit linkeltek nem nehéz kocsi viszont elég vékony a kerekei is kicsik tehát hogy ez mennyire lenne masszív éveken keresztül használva, ezt nem tudni..:(
köszönöm a segítséget :)
most már tényleg nem tudom melyik lenne a legjobb :)
mondjuk mindenféleképpen olyat szeretnék, amit ki tudunk előtte próbálni. de ha esetleg valakinek van még ötlete, azt megköszönném :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!