Melyik babakocsival járnánk jobban?
szia, nekem az elsőhöz hasonló van,de nem használjuk rendszeresen, csak ha olyan helyre megyünk pl: állatkertbe.
DE szörnyűek a kerekei, nehéz irányítani,nehéz fordulni vele, nem sok cuccot tudsz alulra pakolni, mert szétállnak a kerekei, állandóan olajozni kell a kerekeknél, mert ha nem teszem meg, nem fordul. Nekem van összahasonlítási alapom, mert előtte egy nagyon jó kocsim volt, csak nem tudtam hol tárolni, igy amikor 2 éves lett fiam eladtam, kategóriába hasonló mint a PC amit inkeltél , (Chipolino perfecta volt) nagy kerekekkel, imádtam, egy helyben megfordult, vizszintesig volt dönthető. Így én a saját tapasztalatból mondom, hogy a 2. válaszd. Illetve ha jól látom, akkor az elsőre nem tudod feltenni a hordozót, csak kapod hozzá (lehet nem így van, akkor bocsi) Nézz szét alaposan.
köszönöm a válaszod :)
háááát akkor azt hiszem nem az lesz a befutó..
esetleg még ez jöhetne szóba: [link]
bár nézelődök még.
a 3. válaszolóval értek egyet,mert egy újszülöttnek nem jó az autósülés az nem babakocsiba való hanem autóba....akkor inkább a 3.kocsi,nekem is volt hasonló kocsim 1 évesnek vettem akkor jó volt,de pici babának nem való.Ja igen most egy Jané van amit mózessel használtunk,de már kinőtte így sport készbe tettem utálta,mert nem látott marad az ülés,de ő már 6 hónapos tehát:inkább olyan kocsit vegyél amit nem csak kifelé lehet tolni :)
2 gyerekes anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!