6 ho-s kisbabam nem eszi meg a tejport csak almaba. Keves a tejem de o csak a cicihez ragaszkodik. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
mostmar adok neki ilyen olyan etelt de azert meg minden nap bar 3-szor jo lenne a tejcsi. almaba se orokke fogadja el. valaki volt mar ilyen hejzetben.? mi a teendo?2012. okt. 21. 14:30
11/17 anonim válasza:
nincs mit!
látod már ott a tejpép,a lisztes dolgok no meg hátha kakaóval megissza a tápszert.ja és persze gyümik,zöldségek,lassan a tejtermékek is jöhetnek.
és máris nem olyan szörnyű az egész!kitartás és sok-sok fini falatot a kicsinek!!!
12/17 A kérdező kommentje:
koszonjuk szepen a hasznos valaszaidat:)
2012. okt. 21. 20:31
13/17 anonim válasza:
Bocs ha hulyeseseget kerdezek de kakot es csokit nem csak 1 eves kor utan szabad adni a babanak?
14/17 A kérdező kommentje:
hat en is olvatam,egyik helyen azt irja h.1 eves kor-tol,masik meg hogy 6 ho-s kortol. szerinten egy jo minosegu kakaobol egy kiskanallal vagy meg annyival sem nem okozhat kulonosebb problemakat.
2012. okt. 21. 21:44
15/17 anonim válasza:
így van ! én se arra gondoltam hogy rakjon neki 2 deci tápszerhez 2 evőkanál kakaót,csupán csak egy picikét csak az íze kedvéért.
16/17 anonim válasza:
Milyen tápszert próbáltatok eddig?? Vannak ízesített tápszerek is. Pl. banános. Azt hiszem humana a fajtája.Rossmanban lehet kapni. :)
17/17 A kérdező kommentje:
Humanas tapszerre alergiasak vagyunk :(
2012. okt. 22. 12:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!