Mit csináljak h ne szenvedjen a babám?
Pont ebben a helyzetben voltunk mi is.. vettem levolacot, espumisant, glicerines kúpot, de semmi...
Nekünk végül a biogaia protect baby csepp vált be, napi 5 csepp kell belőle, jó hasfájásra, székrekedésre, bukásra mindenre...
7 hetes kisfiú anyukája
Szia! Az en kisfiam 13 hetes, csak anyatejet kap.En is nagyon sajnaltam szegenykemet... Az Infacol nekunk arra jo, hogy ne puffadjon fel, konnyebben emesszen, de teljesen nem oldotta meg a problemat, kakalni nehezen vagy nem is tudott neha. A mi dokink is legyintett, hogy ez termeszetes, en csak sajnalom. Tejcukrot irt fel. Napi haromszor max bebiteaba tenni. Az indok az volt, hogy nem tehetem a tapszerbe, mivel nem kap, igy tegyuk a teaba. Egy honapig szenvedtunk (lazmeroztem), aztan kiprobaltam, hogy csak a cukrot keverem ossze a forralt vizzel- bejott. Ugyanis a teatol meg szekrekedese lett.
A lenyeg: 1 lapos teaskanal tejcukor kb 40 ml felforralt vizbe, nekunk az elso alkalomtol eleg volt egyszer egy nap, most mar csak akkor adok, ha nem kakal egy napig. Napi egy kaka eleg, es mindig kakal a tejcukros viz utan. Ugy tunik helyretette a rendszeret:) Es ne add fe, probalkozz tobbszor ha nem fogadja el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!