Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Láttátok már ezt? Valami...

Láttátok már ezt? Valami fantasztikus! :-)

2012. okt. 18. 14:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Gyönyörű kisbaba:))
2012. okt. 18. 14:25
 2/12 anonim ***** válasza:
nekem kicsit ijesztő, ahogy folyatják rá a vizet...
2012. okt. 18. 14:29
 3/12 A kérdező kommentje:
Ez a baby spa! :-D
2012. okt. 18. 14:32
 4/12 anonim ***** válasza:
Láttam már régen, és valami elképesztő. :) Nagyon aranyosak, ahogy fürdés közben elalszanak. A 2. baba is nagyon cuki, ahogy szopja az ujját. :)Kár, hogy itthon nem így csinálják. DE! Egy kérdésem lenne. Itthon azt mondják, hogy ne érje víz a köldökcsonkot. A videón biztos éri. Akkor hogy is van ez?
2012. okt. 18. 14:42
 5/12 anonim ***** válasza:
Pár napja láttam, és elbőgtem magam rajt - hozzáteszem épp kismama vagyok, második babánkat várjuk :) Nekem csak elérhetetlen álomnak tűnik ez, annyira szép, és intim...a kislányom 4 hónapig minden fürdést végigüvöltött sajnos, pedig mi mindent ki nem próbáltunk!!!
2012. okt. 18. 14:42
 6/12 A kérdező kommentje:

Ezek a babák már 1-2 hetesek szerintem. Valahol olvastam erről. Na, meg is találtam.

[link]

Örültem volna én is, ha hamarabb látom ezt, szerződtettem volna az én két fiam mellé az első hónapokban a nővért. Mi is mindent kipróbáltunk, de sírás nélkül nem úsztuk meg a fürdetéseket.

2012. okt. 18. 14:47
 7/12 anonim ***** válasza:

nálunk is folyamatos volt az üvöltés fürdéskor,jó lett volna hamarabb rátalálni erre a videóra,

egyébként csak Magyaro.-on kell a köldökcsonkra annyira vigyázni,máshol csak azt mondják, hogy töröld utána szárazra,ami megvalósítható plusz ott van a hintöpor is:)

a köv. babámnál én is így csinálom majd:)

2012. okt. 18. 15:01
 8/12 anonim ***** válasza:

azért szerintem nem használ egy babának, főleg egy nagyon picinek, ha minden nap így áztatják.

Persze alkalmanként tök jó,de a mai vízminőség mellett én tuti nem alkalmaznám ezt minden nap.

A köldökcsonkra máshol is figyelnek, van olyan ország, ahol alapból nem is fürdetik addig a gyereket míg a csonk be nem gyógyult!Annak sem tesz jót az áztatás.

2012. okt. 18. 15:06
 9/12 anonim ***** válasza:
De a videóban szereplő 1. babának is megvan még a köldökcsonkja. Tényleg nem kötekedni akarok, csak érdekel, hogy nálunk kell csak ennyire vigyázni rá, vagy máshol ez nem így van?
2012. okt. 18. 15:20
 10/12 anonim ***** válasza:
legszebb video amit valaha láttam
2012. okt. 18. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!