Mennyi idős korától aludt heverőn a gyerek?
Figyelt kérdés
A kislányom másfél éves és egy ismerős megjegyezte, hogy az ő lánya már ilyenkor heverőn aludt. Az enyém annyira forog éjszaka, hogy tuti 10 perc múlva a földön landolna. (Tudom lehet kapni leesésgátlót..)
Ti mikortól altattátok a babát heverőn?
2012. okt. 18. 13:56
1/3 anonim válasza:
2/3 anonim válasza:
17 honaposan kapott nagy ágyat.Ikea Kura,nincs leesegatloja,az első ket napon esett le róla,de észre se vette,úgy kiparnaztam neki alatta a padlót.. nálunk azért kapott ilyen ágyat,mert a racsosba szét ütötte magát,annyira forgott, a halos utazobol meg nem tudott kijönni és bezárva érezte magát,folyton velünk akart aludni.Mióta megvan az új ágya a mien felé sem néz.Ha nektek meg elvan benne,akkor teljesen felesleges újat venni még szerintem.
3/3 anonim válasza:
Én nem a leeséstől félek a fiamnál, leesésgátlós ágyat fogunk majd neki venni. De még nem. Azért nem, mert még nem érti, hogy alvásidő van és maradjon az ágyban. Pontosabban én még nem érzem, hogy erre ő érett lenne. Most ha kiságyba rakom, akkor én kijövök, ajtót becsukom, és elalszik. Ha ki tudna jönni az ágyból, tuti kimászkálna, és addig játszana a játékaival, amíg abban el nem alszik a földön. Vagy el sem aludna, és akkor csak nyűglődne egész nap. Nálunk még marad a kiságy, én nem hiszem, hogy "ciki", vagy hogy ha más már heverőn altatja, akkor nekem is kéne. 2 éves is szokott még kiságyban aludni. Szerintem ez babától függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!