Mit csináljak amikor éjjel 2-3 szor felkel a babám és nem akarom mindig megszoptatni? Ti mit csináltok ilyenkor? 3,5 hónapos
Akkor mért nem így konkrétan erre kérdezel rá?
És mért kell lepontozni mindenkit, aki még kedves is?
Én is császárral szültem, többszörösen veszélyeztetett voltam, és nincs segítségem, és a férjem tart el bennünket, éjjel nappal dolgozik!
Volt hogy egész éjjel babáztam, hogy ő tudjon aludni.
Mert ha nem alszik, akkor nincs zaba a számban, és nincs befizetett számla sem!
Nincs erre gyógyír hidd el.
Túl kell élni ezt az egészet, és biztosíthatlak, jön még kutyára dér.
A babád fogzása még el sem kezdődött.
Tehát vagy rosszul tetted fel a kérdésedet, vagy nem is így gondoltad az egészet, vagy már bánod, tök mindegy, szoptatni kell, tutujgatni kell, szeretni kell őket, és valamikor csak alszik a baba is, pihenjél akkor te is!
Agyban nyugtasd meg magad, ne szedjél semmi hülyeséget.
Az én babám sem alszik egyébként napközben, és este is csak 11kor kábul be, addig folyamatosan nyomja a sódert, néha már csak röhögünk, hogy ki van pattanva a kis szeme, de szeretjük.
És megjegyzem pont azok miatt, ami leírtam, hogy rengeteget vagyok, voltam fenn vele, gyakorlatilag külön szobában alszom a férjemtől, de majdcsak visszaáll a rend.
Én többet nem is mondok, ilyen még nem volt, hogy 4 kommentet nyomtam volna 1 kérdéshez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!