Mennyire gáz az, ha 13 hónapos babám a konzerv bébiételek után egyből azt eszi, amit mi egy ételszállító cégtől naponta rendelünk?
Figyelt kérdés
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nem tudok főzni a babám mellett, mert folyton a lábamat fogja, foglalkoznom kell vele...de amikor megpróbáltam főzni neki, akkor meg nem ette meg, pedig finom lett :-) Így maradt a bébiétel + a mi ételünkből is eszik, amit egy bizonyos ételszállító cég hoz nekünk naponta. Nem lehet baja tőle? Kicsit hipochonder vagyok és első gyerekes anyuka...gondolom látszik :-)2012. okt. 17. 01:06
11/12 A kérdező kommentje:
Első vagyok. Nagyjából ilyen véleményre számítottam, köszönöm a hozzászólásokat :-) Az a baj, hogy nem tudok vele együtt főzni, mert ahhoz még kicsi. Egyedül még nem jár. Ha magam mellé ültetem fél perc alatt felpattan és menne tovább. Nem mondom, hogy egyáltalán nem játszik el egyedül, csak nem sokáig. Mivel amerikai konyhánk van, még eltorlaszolni sem tudom semmivel, hogy legalább addig ne jöjjön oda, amíg ott vagyok. Pár perc játék után mindig oda lyukadunk ki, hogy már megint mellettem van és fogja a lábam. A házimunkát is úgy csinálom meg, hogy péntekenként átviszem anyósékhoz, akkor takarítok és nem keveset. Most már eljutottunk oda, hogy egyszer pár lépést megtett magától, talán 1-2 hónap múlva már jár vagy előbb is és akkor jobban eljátszadozik egyedül.
2012. okt. 18. 05:41
12/12 anonim válasza:
Enyém is fogta, sőt most is sokszor fogja a lábamat (17 hós, de csak egy hónapja indult el), de én tudok mellette így főzni, csak 1-2 lépést kell jobbra-balra lépnem, ő is lépett velem (most már szólok, hogy engedjen el, míg odébb megyek). Nálunk akkor van gond, ha nekiáll hisztizni, hogy vegyem fel, vagy mást akar (velem) csinálni...
De valóban sokkal jobb lesz, ha egyedül járkál, most az enyém is mászkál, közben odajön, átöleli a lábam, megszeretget, majd tesz egy újabb kört a nappaliban.
A kérdésedre: nyugodtan rendelj, én is sokáig rendeltem, és a kislányommal együtt ettük, igyekeztem gyakran főzeléket és olyanokat rendelni, amit ő is megeszik, megehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!