Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Rossz anya vagyok mert amai...

Rossz anya vagyok mert amai modern világban régi fajta textilpelenkába pelenkázom a gyerekem?

Figyelt kérdés
2012. okt. 16. 21:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Honnan sikerült anyagot szerezned a külsőhöz? Miből csináltad?
2012. okt. 17. 16:51
 12/14 anonim ***** válasza:
6. vagyok. Milyen pénzt kapunk az államtól, ami pelenkára költendő? Mert én nem tudok ilyenről.
2012. okt. 17. 21:33
 13/14 anonim ***** válasza:
Én se egyébként. Talán a családi pótlékra gondolt az illető. El lehet azt költeni egyéb más dologra is
2012. okt. 18. 08:20
 14/14 A kérdező kommentje:

nem magyarországi vagyok,nálunk adnak támogatást a gyerekre és azt pelenkára meg tápszerre szokták költeni ,de persze alig elegendö rá.

A külsöt elég bonyolult módon varrtam.Alapvetöen egy réteg pul vizzáró anyagból kellene külsöt csinálni,de mivel nálunk ilyet nem lehet kapni én ezt kiváltottam egy szines gyapjúpelus meg egy vékony gumipelenka rétegre, patikában lehet kapni,az amit szülés után magad alá kellett teriteni a kórházban.Bár nem tudom,lehet nálatok nincs is ilyen.Szoval vettem alapul egy eldobhatot,kiszabtam,a 2 anyagot egybevarrtam,a széleibe gumi,tépözár és kész.Csak az a hátránya,h kb 1 hét használat után elkezdi átengedni a vizet,ezért nem árt néha lekenni a gumiréteget lanolinnal vagy babaolajjal,az viszont biztos,h jól fog szellözni benne a popo,mert ez a 2 réteg anyag még együttvéve is elég vékony.

2012. okt. 18. 09:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!