Erről a fajta baba hordozóról vélemény? A cikk valóban igaz?
2012. szept. 16. 18:34
1/5 anonim válasza:
Igaz, persze, hogy igaz. Pont ezért nem szeretem én sem az ilyen típusú hordozókat (pl: Minimonkey).
2/5 anonim válasza:
Nem véletlenül hívják vissza őket, még blokk nélkül is visszafizetik az árát...
3/5 anonim válasza:
Igaz bizony! Akárhogy erőlködnek is a gyártók a kendőnél és a mei-tai-nál jobb, kényelmesebb, egészségesebb és biztonságosabb hordozókat nem tudnak kitalálni. De azok az anyukák is ha józan paraszti ésszel végig gondolják akkor egyből rájöhettek volna, hogy ezek az erszények veszélyesek..
4/5 anonim válasza:
nekem ez előtt a cikk előtt is borzasztónak tűntek ezek a termékek. nézd meg a google-s képen hogy össze van görnyedve a gyerek a hordozóban. úgy én sem kapnék levegőt! ugyan ez a véleményem a hordozókendő hasonló megkötési módjaival is. sajnos sok anyukát látok,aki így hordozza gyermekét...
5/5 anonim válasza:
Igen, igaz. Bölcsőtartásban alapból nem annyira ajánlott hordozni kendőben sem, mert a baba könnyen megfulladhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!