Nem értem, miért baj ha egyedül alszik el?
Figyelt kérdés
A fiam 2 és fél hónapos. A minap voltam egyik bnőmnél, ahol ott volt 2db terhes bnője, akik kérdezgettek a szülésről, gyereknevelésről stb... Szóba került h a babám 1 hónapos kora óta ha lerakom az ágyba, egyedül alszik el,pedig nem is "szoktattam", csak vhogy mikor leraktam, bealudt és ez a mai napig így van. De soha nem sírt, v nyüszögött, kb 5 perc és aludt. Előtte 1 hónapig pedig cicin ha elaludt,nem ébredt fel amikor leraktam. Aztán lehurrogtak,mert h a babának szüksége van az alváshoz az anyjára, meg h ringatni kell... miért ringassam és altassam kézben,ha az ágyában 5 perc alatt elalszik? napközben dajkálom, van h elalszik kézben, de sztem ez neki elég.2012. okt. 15. 18:33
11/16 anonim válasza:
Kérdező: nekem meg az a tapasztalatom, hogy minél kevesebb és minél fiatalabb valakinek a gyereke, annál magabiztosabb. Volt már itt olyan, hogy első gyerekkel terhes anyuka osztott ki 3 és 4 gyerekes anyukákat gyereknevelésről. Ne foglalkozz a barátnőkkel, azt csináld ami neked és a te gyerekednek jó.
12/16 anonim válasza:
Csak irigykednek, mert az övék nem lesz ilyen jó baba :) Ebyém 15 hós, és hálát adok az égnek, h sose ringattam, mert már 12 kiló, húzós lenne.
13/16 anonim válasza:
Az én kisfiam 22 hónapos és születésétől fogva egyedül alszik a saját szobájában. Hála istennek nagyon jó alvó is, talán ha 3x fel kellett hozá kelnem éjjel szopizni akkor sokat mondok. A barátnőid csak azért mondják ezt, mert még nem szültek meg. Majd ha már megszületik a babájuk meg fog változni a véleményük. Akkor fognak csak igazán "rájönni" a dolgokra. Az én barátnőm is ezt mondta kb 3 hónappal ezelőtt, most szült 2 hete és ugyanazt a véleményt osztja, mint itt sokan mi is. Én most várom a második babát, 16 hkm vagyok, és ugyanúgy fogom csinálni a dolgokat ahogy az első gyereknél. Remélem ő is ilyen jó alvó lesz. Ne figyelj rájuk, majd megtudják ők is!!!
14/16 anonim válasza:
8.hónapban vagyok és remélem én is hasonló szerencsés leszek, akinek a babája ringatás nélkül elalszik a saját ágyában! :)
Szerencsés vagy és jól csinálod!!! Ne hallgass rájuk!
15/16 anonim válasza:
Most miért pontoztatok le? Ja mert ti minden este órákig altatgatjátok a gyereket és így vezetitek le! Értem.
16/16 anonim válasza:
Nekem ringatnom kell még mindig 9 hónaposomat,engem nem zavar,de a másodiknál biztos inkább megpróbálom nem ehhez szoktatni :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!