Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan altassátok el 3-4hónapo...

Hogyan altassátok el 3-4hónapos babátokat?

Figyelt kérdés
Én elringatom esténként,de egyik ismerősöm azt mondta,hogy igy rászoktatom a babát a ringatásra,és később másként nem fog tudni elaludni.Azt tanácsolta,hogy tegyem be a kiságyba és hagyjam ott.Pár éjjel sirni fog,de utána megtanul maga elaludni.Én sajnálom ha sir,megszakad a szivem úgy benn hagyni.Ti hogyan csináljátok?
2012. okt. 15. 15:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

a nagyobbik fiam rettentő rossz alvó...2,5éves, de még éjjel számtalanszor felkel.ilyenkor csak engem fogad el, imádott apuciját nem...általában átcsattog mindig hozzánk a nagyágyba-én meg pakolom vissza s ott vagyok amig elalszik. de eg idő után kb a 3ik felkelésnél mikor már hulla vagyok otthagyom magam mellett.egy ilyen kör van h 2perces mert visszaájul,de van h fél orás. baba korában nem ringatva altattam, de sirni se hagytam soha.

a kicsi 7,5hós ő egy darabig 1keléssel aludt szépen,de mióta fogzik ő is sokat kel s csak mellettem nyugszik meg igazán. mellém veszem, szopizik, visszateszem, de van h ő is ott alszik mellettem. engem ez sosem zavart, páromat sem, aki ilyenkor már ki van turva a nappaliba:)

majd mikor pár év mulva az lesz h: anya ne fogd a kezem meg ne adj puszit mert nagy vagyok/ciki, akkor vissza fogom sirni ezt még:)))s biztos vagyok benne h a belefektetett energia meg fog térülni..:)

2012. okt. 17. 21:23
 12/13 anonim ***** válasza:
70%
Egy anya azért anya, hogy a maximumot adja gyermeke számára, azért szülte a világra, hogy Őt óvja, szeresse, nevelje, segítse! Nekem a világon a legnagyobb kincsek a gyermekeim és soha nem hagynám hogy olyan negatív dolog megtörténhessen velük, ami ellen tehetek!! Ez egy anya dolga, ha nem tetszik, nem kell gyermeket vállalni!!
2012. okt. 17. 21:27
 13/13 anonim ***** válasza:

ESTE: lányomat 5 hós koráig ringatva altattam, aztán rájöttem, hogy fekve szoptatva kevésbé fárasztó, onnantól úgy altattam, 17-18 hós kora óta mesélés után egyedül alszik el.

NAPPAL: babakocsiban tologatva, egy éves korától kiságyban egyedül.

Szépen fokozatosan, sírás nélkül bármire rá tudtuk szoktatni, amit csak akartunk!

Most második babánál nem erőltetem az altatást, ha nyűgös ringatom, és úgy alszik el, de mindig igyekszem ébren letenni a kiságyba, és van amikor így egyedül alszik el.

2012. okt. 17. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!