14 hónapos kisfiúnak melyik cipőt vennétek meg télre? (képek lent! )
2012. okt. 15. 15:25
1/9 anonim válasza:
azt választanám amelyiket lehetőségem lenne próbálni is a kisgyerekkel.
ha egyáltalán nincs mód és csak a webshop a megoldás akkor a barnát. feketét nem adnék szivesen gyerekre.
2/9 A kérdező kommentje:
El tudunk menni mindkettőt megpróbálni, az nem gond!
2012. okt. 15. 15:45
4/9 anonim válasza:
ránézésre egyiket se , merevnek tűnik a talpa, fel kell próbálni... mindenképp mennyire hajlékony
mi ilyet veszünk a mos 15 hós fiamnak ...megnéztük élőbe jó hajlékony és nagyon meleg!!!
6/9 anonim válasza:
A superfitete. A másiknak szerintem merev a talpa. A suprfitnek nem. Épp a múltkor néztem ugyan ezt a fajtát a fiamnak és nagyon jó ő is ilyet fog kapni.
7/9 anonim válasza:
A második bélése tiszta műanyag... Akkor inkább az elsőt - bár annál meg nem láttam a leírást.
8/9 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Megint megnéztem: tuti, hogy az első variációt venném!!!
9/9 anonim válasza:
Én is az elsőt javaslom. Ugyanez a vízhatlan bakancsa volt tavaly a fiamnak, mindent kibír, és a talpa nem merev.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!