Mit tehetnék az ellen hogy ne üvöltve aludjon el a babám? 2 hónapos.
Kedves 7-es, nagyon remélem hogy előbb-utóbb így lesz nálunk is. Mert jelenleg elég idegőrlő ez az egész. És azt még nem is említettem hogy emellett még rossz alvó is, nagyon éber, legtöbbször minden kis zajra felébred :-(
És nem alszik el magától, pedig mellettünk alszik, de sokszor próbáltam pedig! Hogy letettem magunk közé még ébren, villany le és duruzsoltam neki hogy most szépen alszunk, együtt mindannyian, egy darabig mocorgott, majd elkezdett nyikorogni és egy perc múlva már jött a sivítás :-( Cicin elalszik és mikor mélyen alszik leteszem.
Kedves 8-as és 9-es, jó lenne ha az én babám is "kinőné".
Kisfiú, úgyhogy 3 hetes kora óta mindenki azt súlykolta belém hogy tuti a hasa fáj, eleinte el is hittem és kapott cseppeket (a Mecsek teát nem issza meg) de pár hete biztos vagyok benne hogy nem fáj a hasa és sose fájt, illetve lehet hogy van valami mert sokat pukizik és olyankor vergődik szopi közben is és aztán jön a kaki, de nem ezért sír. Kizárt hogy mindig akkor lenne hasgörcse amikor álmos. És nem sír órákig felhúzott lábbal, maximum fél óráig tart az üvöltés de van hogy 2 percig, mikor hogy sikerül belealudnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!