Sokat néz mesét az 1 éves fiam?
Csak, ha egész nap egyedül vagyok vele,akkor kapcsolom be neki Bogyó és Babócát, gyerekdalok egybefűzve,mondókák.....stb. Van hogy mind végig nézi egy kukk nélkül vagy hangosan röhögve, ez kb másfél-2 óra, néha megszakításokkal. Nagyon aktív fickó, ezen kívül egész nap mozgásban vagyok vele, séta, könyvlapozás, mondókázás, csikizés...tudjátok.
Lelkiismeret furdalásom van miatta,de nem tudnék vele főzni vagy takarítani. Árthat neki, ha ennyit nézi? Köszi! :)))
Az enyém 13 hónapos. Én is egyedül vagyok vele. Járókában ordít, etetőszékben csak percekig van el. Én este főzök, ha apa megjött (7 után) vagy amikor alszik.
Kövezzetek meg, de én is megpróbáltam "nézetni" vele a sz.gépen Bogyót, bebe-t stb. de NEM ÉRDEKLI! Inkább jön-megy , pakol, rámol, játszik ezzel-azzal, és persze a lábam alatt van. (A múltkor úgy fejeztem be a felmosást, hogy a kezembe vettem, mert meguntam, hogy "szárazra mássza" mögöttem a padlót.)
Szóval, ilyenkor nem bánnám, ha csak fél órára lekötné a mese, amivel szerintem semmi baj nincs.
De persze másrészről örülök, hogy így alakult, a többit meg megoldom valahogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!