16 hónapos kisfiam sem a tápszert, sem a tejitalt, sem a tehéntejet nem issza meg. Mit adjak neki?
Akár az én 16 hónaposomról írnál... Csak vele még annyi a szerencsém hogy legalább szopizik. Csak hát az meg kevés.:(
Nekem este már nem hajlandó semmit inni, a déli alvás KÖZBEN általában megiszik 1dl(!) tejitalt.
Éjjel kb. 5-8x kel szopizni:(
Hidd el megértelek. Sajna segíteni nem tudok. Így bocs az offért.
Az esti tejitalt pótolnám.
Ha nem lettem volna egészen világos...
Oké, nagyon köszönöm az eddigi válaszokat.
Ha esetleg valakinek van ötlete, hogy mit adhatnék a fiamnak elalvás előtti italnak tej helyett azt megköszönném.
Banánturmix, vagy hasonló?
Amúgy én az esti evést csúsztatnám inkább kicsit későbbre.
Az én fiam sem iszik semmilyen tejterméket, nekem nem gond, adok neki fél7-7 körül, amit jóízűen megeszik, pl. főzelék, bundáskenyér, stb.
átalussza az éjszakát.:)
Turmix...!
Na ezt még nem próbáltam, köszi!! Holnap kipróbálom :-)
Szia!
Nem tudom, hogy miből iszik a gyereked, de például nekem sokszor csak csészéből issza meg az italát, ez most még egy kicsit macerás, mert folyik minden felé (a csőrösöket nem szeret...), szóval lehet, hogy az eszközzel van gondja, amiből kínálod!
Cumisüvegből iszik még...nem iszik csőrösből, de lehet, hogy pohárból fogom kínálni.
Valaki írta a turmixot, adtam neki banánturmixot, de azt sem itta meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!