Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák ti mit tennétek a...

Anyukák ti mit tennétek a helyembe?

Figyelt kérdés

A fiam 11 hónapos éjszaka minden egyes felkelessel ugy alszik vissza ha kap tapszert. Csak így altatja vissza magát . Nem sokat szokot kapni de csak így alszik vissza.

Nagyon nehéz mert cumizni nem cumizik .

Ha nem adok neki képes üvölteni akar 1 órán át ( tudom mert mar próbáltam azt is )

Kérlek írjatok valami tanácsot hogy hogyan tudnám vissza altatni etetes nélkül

2012. okt. 15. 08:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

9-es válaszoló. Én a véleményemet írtam le. Vannak olyan helyzetek amikor meg kell próbálni egy rendszer beállítani. Most ezt ne úgy képzeld el, ha nagyon álmos a gyerekem akkor nem engedem aludni. De már egész pici kora óta a fix alvásai megvannak. Pl az ebéd utáni amit közvetlenül leteszem aludni és az est ami Este 8kor van. Ez már olyan szépen kialakult nálunk, hogy már magától kéri és mutatja, hogy aludni szeretne. Szerintem azért már egy egy év körüli gyereknél igen is elkel kezdeni gondolkodni azon, hogy csökkenteni a napközbeni alvásokat, ha sokszor ébred és utána nem tud/akar vissza aludni. Nekünk ez vált be megosztottam a tapasztalatomat és majd a kérdező szemezget a válaszokból, meg aki hasonló cipőben jár és olvassa a válaszokat mi hasznos számára mi az amit megfogad.

Ami még nálunk megoldás volt és ez csak most jutott eszembe, hogy sokszor nálunk a Párom tudta elaltatni mert Apa hiánya volt a lányomnak. Nem tudom a párod mennyit tud foglalkozni a kicsivel de egy próbát esetleg ez is megérhet.

2012. okt. 15. 10:45
 12/14 anonim ***** válasza:
Ha a fiam felkelt éjjel és nem volt elég az innivaló akkor biztosan nem lakott jól napközben,ezért változtattam az étrenden vagy a mennyiségen,és láss csodát újra végig aludta az éjszakát 6 fele kelt csak fel.Adj neki lefekvéskor enni próbáld ki a Beba Jóéjt tápszert nekünk bevállt,vagy tejpépet,vagy csupán napközben legyen meg az esti,reggeli tápszer de legyen külön vacsi,reggeli pl kenyér felvágottal,lekvárral,májkrémmel stb,ebéd laktató és az uzsi,tízórai kis harapnivaló legyen gyümölcs,joghurt,keksz,kölesgolyó.
2012. okt. 15. 11:07
 13/14 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó körülbelül ezt eszi amit leírtál és este olyan 7 körül meg vacsizik és 9 kor megeszik 210 ml tapszert

Rengeteget eszik nappal ezért nem értem miért ébred éjszaka és hisztizik

2012. okt. 15. 15:20
 14/14 anonim ***** válasza:
Akkor viszont nem éhes,csak megszokás,úgy tényleg nehéz ha nem cumizik,próbáld meg a teát és magyarázd el neki,hogy éjjel alvás van nem evés,megértik az más dolog,hogy érdekli-e őket,más ötletem nincs.
2012. okt. 15. 18:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!