Miket csinál 10 honapos babátok (fiu/lány? ), és hogyan tanitottátok meg neki? Pohárboliszik-e ha ti tartjátok neki? mert nálunk csak játszikés a nyakába folyik az innivalo!
A lányom mászik -szinte szaladva, mindenhol feláll, és már megáll néhány másodpercre. Szereti a zenét, táncol, bujocskát szeret játszani, kukucsol, jelzi, ha éhes- nyammog a szájával, ezenkívül hisztis, és egyre akaratosabb.
Pohárból nem tud inni, mindent magára önt, a multkor csőrős pohárból adtam neki a teát, mire elfordultam az összes az etetőszék tálcájára került, és a földre. Ha fogom neki, akkor is félremegy.
Az én kisfiam szépen iszik pohárból. Amikor elkezdtük a hozzátáplálást, akkor úgy szoktattam ,hogy itthon pohárból kap inni, ha megyünk valahová, akkor visszük a csőrős poharat és abból iszik. (cumisüveg, cumi nem kell neki)
Ha mondom neki hogy "nemnemnemnem", akkor rázza a kis kezeit és néha már a kis fejét is. De az integetés ugyanígy zajlik nála.
Egyre többször ad puszit ha kérem.
Elkezdett a vödörből ki-be pakolászni. Én úgy látom, hogy ez már tudatos. Van amit kivesz, van amit visszadob.
Egyedül eszik kifli, kekszet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!